torsdag 19 augusti 2010

Lansering av boken Lättlagad GI


Äntligen är det lanseringsdags för min nya bok, Lättlagad GI! Boken är innehåller mängder med vardagsrecept som alla kan tillaga. Lättlagat, helt enklet. Snabbt, gott och nyttigt är de tre ledorden som genomsyrar boken. Billig är det också, på Bokus.com 118 kr, Adlibris 124 kr.

Jättekul om du vill höra av dig med kommentarer när du kikat i boken!

20 kommentarer:

the80sme sa...

Oj vad kul! Du gjorde min dag :)
Du är min gi guru, jag avgudar dina böcker! Jag kastar mig över till bokus direkt och beställer!
Tack för alla inspirerande recept och läsning! Grattis till nya boken dessutom! :)

Åsa sa...

Hej Ola,

Jag köpte Aftonbladets GI bilaga som erbjöd 30 dagars fritt medlemskap på GI viktkoll. Toppen! Men när jag läser reglerna så förstår jag inte riktigt logiken. Som jag förstår det, måste man säga upp medlemskapet innan man skapat kontot typ... Hur tänkte ni här?

" [..]. Medlemskapet gäller en månad [..].Om du inte vill fortsätta medlemskapet efter din gratismånad är det viktigt att du säger upp det innan 30 dagar från kontots skapande, annars kommer du att få en faktura på 109 kr månadsvis tills du väljer att säga upp ditt medlemskap"

?

Åsa sa...

Expressens bilaga var det visst

Anonym sa...

Ser att boken även går att få tag i på CDON.se, jättebra, då kan jag klicka hem den samtidigt som jag köper något spel till barnen så blir alla glada och nöjda ;)

Sara Blogg&Mat.se sa...

Stort GRATTIS, Ola! Ska bli intressant och gott att ta sig en titt!
Blev förresten själv intervjuad av Expressen idag. Ska vara med deras GI bilaga i september. Roligt, roligt! :-)

Massor med lycka till med boken!

Babsan sa...

Härligt Ola, Grattis!
Hälsar
Babsan

Anonym sa...

GI Viktkoll har meddelat mig att ditt erbjudande här på bloggen (gourmetbok på köpet vid medlemskap) är inaktuellt så nog bäst att du tar bort det.

ps. Nu är din nya bok beställd, spännande :)

Maria G Nilsson sa...

Jag skall just starta eget och fick tips om din bok "Lyckas som entreprenör" och den skall genast beställas.
Tackar på förhand för skön kick i rätt riktning.

Anonym sa...

Hej,

Ser fram emot lite ny inspiration från din nya bok!
Med förhoppning om att du har tid för en fråga... Planerar en rivstart efter semester-frossande men vill inte sluta med tuffare konditonspass, 2 ggr/vecka. Undrar därför när jag bäst tillgodogör mig kolhydrater inför ett pass? Har tänkt mig att äta grovt bröd eller dy de dagar jag tränar.

MVh Petra

Ola Lauritzson sa...

Hej Åsa,
Ang Expressenerbjudandet: så ska det förstås inte vara. Så länge som du säger upp medlemskapet inom 30 dagar är det helt gratis!

Ola Lauritzson sa...

Sara - jättekul med intervjun! Ska kolla in tidningen i september!! Säker på att det blir succé!

Ola Lauritzson sa...

Petra,
Du är säkert inte ensam om att köra en rivstart efter semesterutsvävningarna!

De dagar du ska träna lite tuffare kan du äta ex någon grov smörgås eller någon annan mat som innehåller kolhydrater med lågt till mellan-GI. Efter passet kan du fylla med lite mer kolisar, gärna i kombination med protein (ex någon frukt och en proteinshake, eller en "vanlig middag").

Lycka till med rivstarten!

Inga T sa...

Jag har köpt din bok och tycker mig se många fina lättlagade recept i den :)

Här ska provas!

Lycka till med boken!

Ola Lauritzson sa...

Tack för alla trevliga kommentarer om nya boken! Kram till er alla!

Iréne sa...

Hej Ola
Såg din bok i skyltfönstret igår och köpte den direkt :-)
Såg många recept som vi skall testa här hemma. T.o.m. min man tyckte att det verkade vara "vanlig mat".

Helene sa...

Fick boken idag, så jättebra att det var mest vanlig mat, inget krångligt men superbra tips!!!

Den kommer att bli bra att ta fram då fantasin tryter!

Ha en bra dag

Anonym sa...

Hej Ola,

Jag har precis läst alla dina (och Ulrikas) böcker för att känna mig redo att starta mitt nya liv som ska börja NU. Jag kommer så här i början att utgå från era recept för att vara säker på att få i mig "lagom" mycket av allt. Funderar också på att gå med i GI Viktkoll.

Jag en fråga som jag hoppas att du kan besvara här:


Om det finns viss diskrepans mellan GI och GL för ett livsmedel, vilket värde anser du då vara viktigast? Jag tänker t.ex. på rödbetor (som jag älskar) som enligt tabellen i Våra bästa GI-recept har ett GI på 64 (medelhögt) men lågt GL (4)per normalportion à 100 gram.


Gabriella

Anonym sa...

Hej Ola,

Tack för en toppenblogg och alla fantastiska böcker!

Jag köpte häromdagen en våg som enligt uppgift mäter inte bara kroppsvikt, utan även muskel- och fettvikt. Döm om min förvåning när min muskelvikt visade sig vara 49,7%. Visserligen tränar jag så gott som dagligen - jogging, skivstångspass, gymping, simning varvat med dagliga promenader till och från jobbet - men jag trodde inte att medelålders kvinnor (har precis fyllt 40) kom upp i sådana siffror. Dessutom var min fettvikt "bara" 36% (23-30% sägs vara normalt för kvinnor), trots att jag enl läkare har 30 kg övervikt. Jag trodde att fettvikten skulle vara betydligt högre. Visst måste jag gå ner i vikt, men det känns inte lika hopplöst nu som innan, och jag hoppas att GI kan bli inkörsporten till ett nytt liv.

Men...vad anser du om den här typen av vågar? Är de tillförlitliga? Eller handlar det om glädjesiffror? Det verkar eg otroligt att det bara är att mata in kön, vikt, ålder, längd och fysisk aktivitetsnivå och efter två sekunder få veta allt detta...bör jag ta resultatet med en nypa salt?

Maria

chenmeinv0 sa...

fitflops sale clearance
coach factory outlet online
michael kors outlet clearance
cheap jordans
ugg boots uk
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
toms shoes uk
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
chenyingying20160929

jjjjjjjjjjjjj sa...

adidas yeezy boost
salvatore ferragamo belt
adidas stan smith
kobe 11
air max
moncler jackets
michael kors factory outlet
nike basketball shoes
jordan shoes
off white jordan 1