torsdag 18 november 2010

GI-boxen: Erbjundande till mina bloggläsare


Självklart vill jag premiera mina lojala bloggläsare och tänkte därför erbjuda en tidig Julklapp till er som följer mig på bloggen: GI-boxen för bara 79 kr/dag (ord pris 99 kr/dag). I priset ingår nio luncher/middagar per vecka, gratis hemleverans, daglig coaching, och Viktgaranti.

Så här gör du: gå in på GI-boxen (www.giboxen.se) och kika runt så du förstår hur det funkar. När du gör beställningen ange koden familj10. Erbjudandet gäller tom 30 nov.

I dagsläget erbjuder vi leveranser till Storstockholm (alla postnummer som börjar på en 1:a), Göteborg, Malmö och Helsingborg. Lund kan vi också fixa.

Välkomna till GI-boxen!
/Ola

13 kommentarer:

Suzan sa...

har mailat dig Ola!

Ola Lauritzson sa...

har inte fått något mejl?

Anonym sa...

Hej, Ola!

Schysst med Gi-box, det skall jag fundera vidare på. Just nu är jag arbetslös, men gärna i framtiden när ekonomin är bättre.

Jo, jag tänkte även passa på när jag ändå är här. Jag har en fråga om träning och GI fas ett som jag hoppas du kan hjälpa till att svara på.
NU äter jag ju bara fett o proteiner. Jag styrketränar 2-3ggr/v. Jag vet att om man blandar fas ett med socker o mjöl så gör det att kroppen sparar fettet. Eller hur?
Men efter ett träningspass; - kan jag äta typ en vanlig broccoli-paj efteråt utan att jag samlar fettmassa, trots att jag går på fas ett?
Har hört att man kan äta vad som helst efter ett träningspass, därför undrar jag och så ska jag bli bjuden på broccolipaj i helgen, kan jag äta den utan att min kropp faller ur ketosen och att jag inte samlar på mig fett? Är lite rädd för detta.

paj efter träning trots gi fas ett utan att samla på mig fett alltså.

Tacksam för svar
MVH
Mari

Carina sa...

När det gäller Göteborg gäller det även mig då som bor 2,5 mil öster om GBG?? Eller har ni någon gräns här med??
MvH Carina

Ola Lauritzson sa...

Mari,
Om du tränar hårt tycker jag du ska äta en del kolhydrater iaf. Men välj nyttiga kolhydrater. Det är egentligen bara om du kört otroligt tufft som du kan behöva något tillskott med högt GI (ex glukos) direkt i samband med träningen.

Ola Lauritzson sa...

Hej Carina,
Du kan testa att göra en beställning genom att skriva in ditt postnummer. Om beställningen inte går igenom har du möjlighet att lämna en intresseanmälan så återkommer vi när vi fått tillräckligt volym för att utöka körningarna!

Anonym sa...

Får se om jag fattade det hela rätt; Så jag kan fortf va i fas ett o äta lite extra långsamma kolhydrater utan att falla ur ketosen? Jag tränar syrketräning 2-3ggr/v passen är på typ 40-45 min

/Mari

PS. Tack för svaret!

Sabina sa...

Ser fortfarande inte Småland med bland ställena som får chansen! ;) :)

Carina sa...

Hej Ola,
Nu har jag testat att skicka en intresseanmälan, men jag verkar inte få iväg den...
/Carina

Anonym sa...

Hej!

Är det ok att beställa nu men välja leverans i Januari?

Tacksam för snabbt svar :)

Vänligen
/Carina Olausson

Ola Lauritzson sa...

Carina, lättast är att du ringer till oss så fixar vi det!

jjjjjjjjjjjjj sa...

adidas shoes online
yeezy boost 350 v2
yeezy boost
nike air max
adidas ultra boost 3.0
coach outlet store
vans shoes
converse shoes
adidas yeezy
longchamp bags

jjjjjjjjjjjjj sa...

custom baseball jerseys
yeezy boost
michael kors outlet
off white shoes
birkin bag
outlet golden goose
nike air max 2017
longchamp bags
air jordan
gucci belt