tisdag 9 november 2010

Jakten på entreprenörstalangerna fortsätter!


Idag är det dags för Västerås (hoppas det går att köra dit i snöyran), imorgon Stockholm och på torsdag Örebro. Jakten på finalister i tävlingen Entrepreneur of the Year fortsätter!

3 kommentarer:

vide sa...

Hej Ola!
Jag har läst väldigt mycket om GI-metoden och jag följer fas 1, dvs jag äter 20-30g kolhydrater per dag och inget som har ett gi-värde över 40 (glykostabell). Jag är 13 år och har haft en period där jag ätit mycket lite och gått ner i vikt. Men jag valde gi-metoden pga dålig energi och det kändes inte så hälsosamt att äta så lite. Har hållit mig till gi-metoden fas 2 i ca en månad och fas 1 i en vecka. jag har bra karaktär, så om någon sa att jag bara fick äta blomkål, för då skulle jag gå ner i vikt så skulle jag göra det. Någon förnuftig person alltså. Jag har inte tjock, men jag vet att jag har lite väl med hull på magen. Jag tränar mycket, springer ca.4 km per dag, tränar mycket parkour och så men jag märker ingen skillnad =/ Tycker du att jag ska fortsätta med fas 1 och se om det värkar på lång sikt?
Tack på förhand/

Vide

Ola Lauritzson sa...

Hej Vide,
Jag tycker du ska gå över till fas 2 och lägga till en del kolhydrater så att du får i dig mer fibrer och lite mer antioxidanter. Särskilt som du tränar bra och är så pass ung. Jag ser ingen som helst anledning för dig att köra rivstarten i det här läget.
Trevlig helg!

Vide sa...

Okej, Tack Ola!
trevlig helt själv ;)