tisdag 30 november 2010

Idag började marathonträningen!


Igår fick jag första mejlet från Stockholm Marathon där de tipsar om hur mycket man ska träna varje dag fram till dagen D (28 maj 2011) för att klara en viss tid. Jag har ju siktet inställt på 4h. Och enligt programmet skulle jag jogga i behaglig takt i 6 km idag. Så det är precis vad jag har gjort. Känner på mig att det kommer lite tuffare träningspass framöver...

3 kommentarer:

Kicki sa...

Så du blev inte avskräckt du heller :) själv är jag också anmäld till nästa år. Målet är att komma runt utan att knäet rasar en gång till...

Lycka till med träningen =)

Ola Lauritzson sa...

jo, jag lovade mig först att ALDRIG göra det igen...fast, så här lite senare så glömmer man ju bort hur jobbigt det var...

the80sme sa...

Imponerande, lycka till, du är en förebild om något! ♥