fredag 27 maj 2011

Imorgon...smäller det...

Ja, imorgon är det dags. 42 km på asfalt. Wish me luck!

6 kommentarer:

Kix sa...

Good luck! :)

Anonym sa...

Hej Ola!

Lycka till och ge järnet!

En kort fråga om det är OK: jag har sedan augusti 2010 gått ner 20 kg tack vare dina och Ulrika D:s böcker. Jag har nu nått normalvikt och håller mig där tack vare GI-kost (mer fas 2 än 3 för att inte kolhydratsuget ska dra iväg - det har saboterat mer än ett viktminskningsförsök för mig...). Er bok GI Gourmet är den mest fantastiska bok jag någonsin läst, vilka underbara recept och supergoda! Med dem behöver man aldrig sakna sina gamla pastarecept...

Så till min fråga: så här i sommartider tycker jag om att ta några glas kallt rosévin. Jag vet att torrt röd- och vitvin i måttliga mängder är OK enligt GI-metoden, men var hamnar rosévin på GI-skalan? Jag har letat efter GI-värde men hittar bara röda och vita viner. Jag tycker spontant att rosévin smakar en aning sött, men hoppas naturligtvis att det inte är lika illa ur GI-synpunkt som söta viner? Hoppas du vet.
Tack på förhand.
/Helena

Anonym sa...

Lycka till imorgon!!! Enligt mig så är du en vinnare bara genom att starta!!!

Anonym sa...

Lycka till imorgon!!! Enligt mig så är du en vinnare bara genom att starta!!!

Anonym sa...

Lycka till :D

Ola Lauritzson sa...

@Helena: kul att det gått så bra för dig och att du hittat en fungerande livsstil efter ditt otroliga vikttapp. Rosévin är likvärdigt med annat vitt och rött!