måndag 30 januari 2012

GI-metoden, snart i Moskva!


Imorgon åker jag till Moskva, inbjuden av organisationen SWEA, för att prata om GI, mat och hälsa. Har aldrig varit i Moskva och ser fram emot det. Tydligen är det -17 grader kallt så jag har packat ner både långisar, fleecetröja och ullstrumpor. Saknar bara en varm pälsmössa, men det kan jag nog hitta där! :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan meddela att vi denna morgon har -22 i Moskva. Vi är många som ser fram emot att du kommer och värmer upp staden lite med din närvaro. Ska bli spännande att få lyssna till dig! /Karolina

Anonym sa...

Hej Ola :-)
Har börjat med GI för ca. 2 veckor men märker att det händer inte så mycket på viktminskning fronten och jag tror att det beror på att jag inte riktig har koll på allt detta med GI. Har inte så mkt tålamod och tid att sitta och gå igenom tusen olika sajter därför tänkte jag fråga om du kan rekommendera en bok som innehåller allt från början om just GI. Bok som innehåller exempel på livsmedel med låg, medel och hög GI så man vet vad som är bra när man är ute i butiken och ska handla mat.
Jag blir helt förvirrat när jag besöker olika bok sider på nätet, det finns så många att vilja mellan men jag vill ha en om rivstart och senare fortsättning på god nyttig nåt.
Tacksam för svaret.

Hoppas du får en skön vistelse i Moskva.
Mvh.
Sylvia

Anonym sa...

Hej Ola! Jag har ett problem som jag tror att jag delar med många andra. Jag har länge försökt bli av med lite överflödigt fett och det har faktiskt gått riktigt bra så jag är ganska nöjd med min kropp nu. Förutom magen. Här har det inte hänt någonting, även fast jag tränar rätt (kondition blandat med styrka), äter rätt (mycket grönsaker och proteiner) osv. Har du några tips för att få bort det som sitter på magen? För just nu blir mina lår och rumpa bara smalare och smalare medan det inte händer någonting med magfettet.
//Helena

Ola Lauritzson sa...

@Syliva: mitt tips är boken: Gå ner i vikt - mina samlade erfarenheter av GI-metoden. Den tror jag blir perfekt för dig!

Ola Lauritzson sa...

@Helena: tyvärr är ju punktförbränning inte möjlig, var man tappar i vikt är faktiskt helt individuellt. Men mitt råd är att du ökar på mängden magövningar så att muskulaturen just kring bålen stärks. Då kommer du att få en plattare mage. Lycka till!

Anonym sa...

Okej, tack för tipset! Ska prova det :) //Helena