måndag 14 maj 2012

Här är mina kära kollegor!

Hoppas ni alla haft en härlig helg! Själv har jag bl a varit på skattjakt i skärgården (!) som innebar att vi hoppade runt på en massa öar för att leta koder som till slut skulle leda till skatten. Totalt var vi 14 lag med fyra deltagare i varje. Tyvärr hittade inte vårt lag skatten, men det var ändå riktigt kul, även om vädret lämnade en del över att önska i lördags... Hursomhelst ett fantastiskt arrangemang, signerat företaget Green Hat.

Nu tänkte jag att det är på tiden att också presentera mina kära kollegor som jag jobbar med på GI Viktkoll och GI-boxen: Clara, Martin, Jessica och Lina. Vi har precis flyttat in i våra nya lokaler på Sveavägen 135 och håller som bäst på att inreda. Idag levereras kyl och frys så att vi kan börja med lite kontorsförsäljning.

För några veckor sedan ställde jag frågan här om tips på vad jag borde skriva mer om i bloggen (medveten på att jag är lite dålig på att uppdatera den). Svaret var mer tips, recept och inspiration. Och nu tänkte att det skulle bli verklighet! Därför kommer också Lina och Jessica att hjälpa mig med just det, nämligen att lägga upp mer av precis det som behövs här på bloggen!

Jessica, jag och Lina - första dagen i vårt nya kontor!
Clara och Martin på promenad genom Kungsträdgården.


Vi har just lyckats baxa upp skylten på Sveavägen 135!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser ut att vara ett härligt gäng så jag förstår att du är stolt över dom. :)