torsdag 21 juni 2012

Militärträning med mersmak...

Smutsig, blöt, trött och nöjd efter att ha ålat mig fram genom skogen...
Igår drog min kollega, Clara, iväg mig på sin favoritträning - Nordic Military Training - en träningsform som växer explosionsartat över hela landet. Konceptet bygger på utomhusträning med militärer som instruktörer. Kasta däck, åla sig genom rör, dragkamp, mängder med armhävningar - ja, ni förstår konceptet. Genialt faktiskt - inga dyra träningslokaler eller särskild utrustning. Och garanterat bra träning. Jag känner mig öm i hela kroppen idag. Perfekt uppladdning inför midsommar!

Riktigt skön helg önskar jag er alla!!!

2 kommentarer:

Sara sa...

Skojs! Det gick ju jag på för några år sedan, skulle gärna göra det igen. Hojta om du tänker fortsätta till hösten. Kram

Hanan sa...

Jag har länge funderat på den men vet inte riktigt om jag klarar av en så krävande träningsform :/

Glad midsommar :)