torsdag 14 juni 2012

Stockholmstips - the Cube


Högst upp på Operan har det dykt upp en märklig box - the Cube. Igår var jag där och blev helt tagen över hur vackert Stockholm är. I boxen kommer olika kockar att gästspela under hela sommaren och något bättre ställe att äta en utsökt middag finns nog inte. Härligt sommar tips!
Klicka här för mer info.

4 kommentarer:

Sofia M sa...

Hej Ola! Jag är ett stort fan av dig och dina kokböcker är min stora inspirationskälla!! Jag har en fråga, jag har kört Gi ett tag och det funkar super för mig. Har gått ner i vikt och har snart mått mitt mål. Jag har hittat ett recept på frukostgröt gjord på Mandelmjöl, ägg och lite grädde. Undrar bara om du anser det vara nyttigt eller ej? Det är ett bra substitut till "vanlig" gröt men är lite osäker på om det anses OK enligt Gi. Tack på förhand!

Ola Lauritzson sa...

Hej Sofia,
Roligt att höra att du gillar mina böcker. Ja, mandelmjöl tycker jag är ett bra alternativ. Risenta har precis lanserat en variant och äntligen kommer det ner i pris. Grädde och ägg har, som du vet, extremt lågt GI. Så, ur GI-perspekt utmärkt. Men det kan bli väldigt mycket energi så tänk på att begränsa mängden något!

jjjjjjjjjjjjj sa...

nike shox outlet
lebron 16
air jordans
mbt shoes
yeezy wave runner 700
adidas outlet
michael kors
chrome hearts online
hermes belts
adidas stan smith

jjjjjjjjjjjjj sa...

longchamp
cheap mlb jerseys
coach factory outlet
bape hoodie
vapormax
michael kors outlet online
nike air force 1 low
yeezy boost 350 v2
chrome hearts outlet
adidas tubular x