torsdag 19 november 2009

Århundradets maskeradbal!

Vilken helg, vilken fest! Olof och Magda Hermelin bjöd på maskeradbal på Vadstena slott. Alla var uppklädda till tänderna. Och platsen kunde inte varit bättre - ett 1500-talsslott byggt av Gustav Vasa. Helt magiskt!

När var du senast på maskerad?

4 kommentarer:

Anette sa...

jag ser att du har varit i mina hemtrakter i helgen. Jag bor mellan Motala o Vadstena så jag brukar vara i denna lilla "pittoreska" stad ibland. Jag har också varit på galej på slottet. Det såg ut som om ni hade det trevligt.
MVH Anette

Ola Lauritzson sa...

Det var faktiskt första gången som jag var där. Väldigt fint.

Men jag undrar hur du uttalar Vadstena. Är det "Vaaadstena" eller "Vaddstena"?

Anette sa...

Jag uttalar det inte på något av sätten.. Som riktig "öschötte" säger man Vastena.. på riktigt bred bonnadialekt ;-)

Jo sa...

Kul med maskerad. Jag ska iväg om ca 2 veckor och mitt tema är Indien. Funderar febrilt på vad jag ska ha på mig.
Ni var verkligen snygga!