onsdag 18 november 2009

Hur många soltimmar har du haft i november?


Varit i Göteborg hela dagen. Det har regnat konstant. Jag kan inte påminna mig om att jag upplevt en enda soltimme under hela november. Det har till och med gått så långt att jag lade mig i ett solarium i 18 minuter i måndags, vilket inte har hänt på flera år.
Hur många soltimmar har du haft?

5 kommentarer:

Unknown sa...

Jag har haft några artificiella soltimmar vid min ljusterapilampa vid frukostbordet på mornarna. En fantastisk uppfinning!

Babsan sa...

Hej Ola!
Va bra att du la dig i solariet, vid denna tiden på året behöver vi lite sol, det räcker med en kvart i veckan!! Solen tittade fram några gånger förra veckan där jag bor och då skyndade jag mig ut, dels på promenad och dels ute i trädgården. Totalt kanske de handlar om en timme. Men sen har vi den visuella solen, dvs. att du tänker dig solen, hur varm den är och hur den värmer dig, inifrån och ut!!
Kram
Babsan

Carina sa...

Vi har tydligen haft totalt tre soltimmar här i GBG i november.. Inte kul alls.

Helene sa...

3 har det nog varit men då har jag jobbat så jag svarar 0! Men sol ute sol inne och i sinne du vet!

It is all about your attitude!

Ola Lauritzson sa...

hmmm....låter smart med en sån där sollampa. Började med att sätta in en extra stark vanlig lampa på mitt kontor idag. Nu är det ljust som bara den där! :-)