torsdag 19 november 2009

Så många duktiga entreprenörer det finns!


I tisdags Jönköping, igår Göteborg. Nästa vecka Falun och Stockholm. Jakten går vidare på Sveriges främsta entreprenörer. Om ni bara visste hur många duktiga företagare det finns! Otroligt inspirerande!!

2 kommentarer:

Babsan sa...

Hallå där!
Det var värst vad uppklädd man kan vara!!!
Jo, jag känner flera duktiga och framgångsrika företagare.
Idag har solen skinit! Jag har varit på långpromenad med bästa väninnan!
Ha en fin fredagskväll!
Kram
Babsan

Anonym sa...

Ollieee !!

När jag läser ordet inspirerande så blir jag just, inspirerad! =)
Kanske kan en stark kraft få mig att välja en annan väg snart, för jag känner att det snart är dags, eller så stannar jag ett tag till där jag är och försöker förverkliga mig själv än mer vid sidan av arbetet..

Bara några tankar när jag läser om din jakt på Sveriges entreprenör..=)

Kram

Ses i morgon!!

Vavva