onsdag 4 november 2009

Ska du vaccinera dig?


Host, host, rossel, rossel - så låter jag just nu! Och det är klart att man börjar bli lite fundersam på om det är svinet som flugit över en. Hur vet man det?

Inte har jag vaccinerat mig heller. Har faktiskt inte bestämt mig om jag ska göra det.

Ska du vaccinera dig? Varför/varför inte?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vi vuxna i familjen ska göra det men 14 + 17 åringen kommer nog att stå över främst för att de är unga och vaccinets innehåll diskutabelt vägande mot riskerna gällande influensan kontra vaccinet. Och är vi föräldrar vaccinerade så är vi förhoppningsvis friska och kan hjälpa dom om/när de blir sjuka för mardrömmen är ju att man blir sjuk samtidigt och då inte att ha orken att se till O M de behöver hjälp av sjukvården. Väldigft svår fråga och beslut men den äldste vill absolut inte ta sprutan och när de är så pass gamla så måste de få ta sina egna beslut när det gäller en sådan viktig sak. Men som det är nu så kommer man nog bli sjuk innan något vaccin ens finns tillgängligt.

Babsan sa...

Hallå där!
Denna gången svarar jag, nej men inte då! Jag tillhör den gruppen som är motståndare till vaccination. Bygg ditt immunförsvar istället! Och har du blivit drabbad så se till och ha medicin, och då menar jag alternativ sådan!
Jag föreslår Kolloidalt silver, är kanon mot div virus, stärker njurar, finns i välsorterad hälsokost! Vågar du prova?
Krya på dig!
Hälsar
Babsan

Ola Lauritzson sa...

Kolloidalt silver...? Låter lite som kryptonit tycker jag. Men visst, testa kan jag ju göra. Var köper jag det Babsan?

Babsan sa...

Men Ola då, det verkar som om jag var lite otydlig. Kolloidalt silver finns i välsorterade hälsokostbutiker!
Natti natti och lycka till imorgon!
Hälsar
Babsan!

Elin sa...

Jag tror inte att jag ska vaccinera mig. Främst för att jag inte tillhör någon riskgrupp och generellt brukar ha ett starkt immunförsvar.
Enda anledningen skulle vara för att skydda de barn i min omgivning som är för små för att bli vaccinerade.

kristin sa...

jag har vaccinerat mig då jag tillhör en av riksgrupperna. innan hade jag inte funderat så mycket kring det, men det sas att om man tillhör en riskgrupp ska man inte ens fundera man SKA. så jag gjorde det helt enkelt på inrådan av sjukvården. och det gick bra, har inte kännt av en endaste biverkning, peppar peppar, och nu är det ju ändå en vecka sedan.

förresten, jag köpte din och ulrikas bok gi dag för dag, och har denna vecka testat några av recepten som i ett försök att bli av med mitt sockersug. förs och främst WOW, vilka superrecept!! så underbart goda kombinationer, och enkla dessutom. till min stora glädje är dessutom sockersuger spårlöst försvunnet sedan i söndags, ren lycka! och efter besök på mässan i älvsjö i söndags är jag ännu mer pepp till att vara snäll mit min kropp och fortsätta på denhär goda vanan och banan. tack för inspiration och hjälp på vägen!