söndag 21 mars 2010

Scones och andra synder i London


Konstaterar att det inte alltid är nyttigt att semestra i London. Särskilt inte om man dricker "High Tea" med alla klassiska tillbehör av gurksandwichar, scones och bakelser som ingår. Självklart tittade jag bara på när Fredrik snaskade i sig tre våningar av kolhydrater på klassiska Fortum & Mason... :-)

7 kommentarer:

GI-Malin sa...

Självklart gjorde du det hahahaha Välkommen tillb till snön...

Sabina sa...

hehe.. så var det säkert! ;) måste säga att det var lite småtaskigt av Fredrik att snaska i sig så pass när du satt mitt emot! :D antar att du nöjde dig med gurkan från sandwicharna! ;)


välkommen hem

:)

Babsan sa...

Men det visste du väl innan, att när man kommer utanför sin trygga invanda miljö, så är det svårt att motstå frestelserna!! Om jag känner dig rätt så kunde du säkert stå emot dessa läckerheter!! Du har väl inte glömt bort ditt mål? Fokus!!!!
Hur går det förresten, jag har frågat förut men du har inte svarat. Träna på bara!!!
Kram
Babsan

emelie sa...

Så nu har jag också tagit steget o gått med i Gi-viktkoll...
är peppad o känner mig motiverad men samtidigt känns det svårt!!!!
lite rädd för att "göra fel" och sabba allt.. men men det kommer väl...

Ola Lauritzson sa...

Babsan, det är bra att du håller koll på mig. Fr o m idag är det full fokus på träningen. Ska strax iväg och springa faktiskt. Hur går det själv?

Ola Lauritzson sa...

Emelie, säker på att det går bra. Och fördelen med GI Viktkoll är ju att det finns experter som hjälper dig i de dagliga expertchattarna. Se till att utnyttja oss ordentligt! :-)

Babsan sa...

Ja, jag vet att jag inte hade kunnat motstå de små frestelserna. När det gäller min träning, så håller jag mig till mina promenader, med eller utan stavar, beroende på humöret! Sen gör jag lite olika övninger, för axlar, ben och mage! Ett hälsotips som jag gärna delar med mig är, att torrborsta sig över hela kroppen, det sätter fart på cirkulationen och huden blir mjuk o len.
Ja, och sen är ju det bästa hälsotipset, att vara tacksam och känna glädje för varje dag vi får!!
Ha det gott!
Babsan