tisdag 16 mars 2010

Låångweekend i London. Tillbaka på söndag. Ses då!

10 kommentarer:

Carina sa...

Ha det jätte bra!

Babsan sa...

Ha en trevlig långhelg i London!
Ingen öl här inte hoppas jag!
Du har ju maratonen att tänka på, hur går det med träningen?
Undrar
Babsan

Ola Lauritzson sa...

Ja, så hände det igen...jag missade flyget! Denna gång var jag dummare än någonsin: satte mig vid fel gate där jag träffade några bekanta som också skulle till London - fast med BA. SAS-planet gick tio minuter före, och när jag väl upptäckte mitt misstag var det för sent. Helt otroligt klantigt! Nu hoppas jag få plats på nästa flight som går strax efter tre. Om någon läser det här: ring o trösta mig...

Sabina sa...

:) all sympati o trevlig resa!

(o tack för du gav mig dagens skratt, men du vet.. sådant kan hända vem som helst bara att det är mkt roligare när det händer andra o inte en själv)

Babsan sa...

Ja du, det handlar enbart om vad du fokuserar på!
Det går att träna!
Lycka till!
Babsan

Anonym sa...

Oj, missade du flyget, shit va jobbigt! Hoppas du kom iväg till slut och får en trevlig resa i alla fall.

Jo, en fråga, jag tänkte börja med GI mat för att gå ner några kilon. Men min fråga är, hur mycket får man äta? Mitt problem är ju att jag äter så vansinnigt mycket. Och så dricker jag även vin, får man det?

Många säger att med GI så äter man automatiskt mindre mängd, kan säga att det händer inte mig. Jag kan äta hur mycket som helst, så när den automatiken skulle slå in vete sjutton.

Trevlig helg!
//Suss

Ola Lauritzson sa...

Hej Suss,
Även med GI-mat kan det bli för mycket. De flesta äter automatiskt mindre eftersom GI-maten mättar bättre och du slipper de värsta "sockerproblemen". Men för en del kan det vara vettigt att kontrollera mängden. Som ett riktmärke utgå från 150-200 gram av det proteinrika livsmedlet till lunch och middag om du serverar med grönsaker till.

Anonym sa...

Hoppas du hade en bra helg i London!

Tack för svar!

Okej, 150-200gr protein men fett då? Jag äter tex gärna avokado och fetaost med olivolja, kan man äta det till maten och hur mycket?

Äter man enligt LCHF ska man ju äta massor av fett, känns konstigt, är det så med GI kost oxå?

Tack igen...
//Suss

Ola Lauritzson sa...

LCHF förespråkar att drygt 70% av ditt energiintag ska komma från fett. Och helst animaliskt fett. Jag rekommenderar en övervikt av omättade fetter (utan att utesluta mättade) och tycker att 30-50% bör vara maxgräns (vilket fortfarande är mycket och tillåter såväl avokado som nötter och en god sås på crème fraiche)...

Ola Lauritzson sa...

LCHF förespråkar att drygt 70% av ditt energiintag ska komma från fett. Och helst animaliskt fett. Jag rekommenderar en övervikt av omättade fetter (utan att utesluta mättade) och tycker att 30-50% bör vara maxgräns (vilket fortfarande är mycket och tillåter såväl avokado som nötter och en god sås på crème fraiche)...