onsdag 21 juli 2010

Släktgolf i Skåne


Blev slagen i golf av farbror Jan, farbror Ulf och pappa Dag idag. Öl och korv låg i potten!

3 kommentarer:

annatje77 sa...

Skåne är härligt! Speciellt Österlen.
Fjärde dagen på rivstart idag. Minus 2 (vatten) kilo. Jag är bara så trött hela tiden och har ingen ork som jag brukar. Dessutom är jag småhungrig stora delar av tiden trots att jag äter mellanmål och dricker vatten. Är det normalt? Vågar inte promenera så mycket som jag brukar utan håller mig till 30 min om dagen, orkar inte mer......
Ska gå med i viktkoll efter dessa två veckor tänkte jag ;)

Ola Lauritzson sa...

Anna, det är helt normalt att man kan känna sig trött när man ändrar kosten så radikalt. Ge det några dagar till, känns det inte bättre då kan du lägga till en extra frukt eller så.

Anonym sa...

Hej Ola!

Tror säkert jag ställer en riktig konstig fråga nu, men jag ser att du har en Lyle & Scott piké på dig på bilden! De är skitsnygga, men du som är rätt lång och vältränad, upplever inte du att de är ganska korta och små i modellerna? Vad drar du för size?