torsdag 1 juli 2010

Sommar, sommar, sommar!


Nu är det juli och det betyder sommar och semester för de flesta! För min del blir det mest Stockholm i sommar, dels för Stures skull, dels för att jag kommer att jobba en hel del med mina nya GI-maträtter och en ny bok med Ulrika. Men det känns skönt, har upptäckt att man brukar få mycket gjort när andra är bortresta :-).

Men lite resor blir det ändå. Först ut är London och lite senare i sommar blir det några dagar i Spanien. Och däremellan bröllop i Skåne och lite annat smått o gott.

Vill passa på att önska er alla en riktigt skön sommar, var ni än befinner er!

Stor, solig kram!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Unna dig nu att ta det lite lugnt i sommar för guds skull! Du som är så ambitiös, flitig och hårt arbetandes löper ju alltid en överhängande risk för att bli utbränd. Stundande spa-weekend i London låter som rätt medicin för att hålla "väggen" borta.

Glad sommar!
Tegne & Buster

PS. Tack för dina alltid så öppenhjärtliga och sanningsenliga blogginlägg, de värmer!

Gun sa...

Hej Ola!
Tack för sommarhälsningen.

Jag befinner mig just nu i en svensk stad som i folkmun kallas för "Potatisstaden" - vet du vilken det kan vara?

Kram

Babsan sa...

Vilken trevlig sommarhälsning, Tack! Jag önskar även dig en härlig sommar! Jag och tonårsdottern ska åka till Grekland under några veckor, puh! (tänker på värmen!).
Allt gott till dig!
Kram
Babsan

Åse sa...

Det verkar bli en bra o lång sommar! Kul med småresor också!
Har du fixat sommarkollo till Sture nu?
Ha det bäst

Kajsa - lycklig sa...

Ha en skön sommar!
Och tack än en gång för alla tips och matförslag i dina böcker och i din blogg.
Med minus 18 kg gick jag stolt i bikini på Skara Sommarland med min dotter! Underbar känsla!

Ola Lauritzson sa...

Hej Gun, nej jag vet faktiskt inte vilken "potatisstaden" är??

Ola Lauritzson sa...

Kajsa, 18 kg?!?! Wow - imponerad!!!
Trevlig sommar!

Ola Lauritzson sa...

Chic, nu när det är sommar finns det massor av trevliga restaurangalternativ eftersom det går bra på alla uteserveringar. Men ska man vara inne har jag två favoriter: Tures i Sturegallerian, eller Grodan på GrevTuregatan (i bardelen).

the80sme sa...

Beställde hem 3 av era böcker och jag vill bara tacka för alla underbara recept, enkelt och snyggt upplägg och alla inspirerande ord! ♥

Ola Lauritzson sa...

Kul att höra Cutiepie! Vilka böcker var det?

Unknown sa...

Hej Ola,

Jag vet inte riktigt var min kommentar platsar här, men förhoppningsvis går det bra...

Jag undrar om du kan tänka dig att skriva lite om soja och din åsikt om sojaprodukter som sojagrädde och -mjölk? Det råder viss förvirring i debatten...på GI Viktkoll har t.ex. Ewa sagt att det är en fördel att använda sojavarianterna pga deras vegetabiliska fetter, medan Magnus Å i sin träningschat avrådde från att använda sojaprodukter. Och i en LCHF-inspirerad blogg som kostrådgivaren Anna Hallén driver står det att sojaprodukter innehåller bensin och därför bör undvikas...jag blir totalförvirrad och vet inte vad jag skall tro! Själv använder jag sedan länge sojagrädde, -yoghurt och -mjölk och tycker att jag mår bättre av dem än de animaliska ditona.

Det vore intressant om du kunde skriva lite om detta!

M v h

Catrin

Ludmilla sa...

Hej Ola,
Jag gick med din och Ulrikas hjälp ned 15 kg på 10 veckor under sommaren/hösten 2006.

Efter ytterligare en graviditet och cancerbehandling efter det vill jag nu gå ned drygt 15 kg igen. Jag har gått med i www.giviktkoll.se igen.

Jag vet ju att det fungerar! :)

Två saker:
-När man söker på ditt namn på Bokus märker jag att det finns två stavningar på ditt efternamn. Om man säker på Lauritzson så kommer de flesta av dina böcker upp. Någon har skrivit in en bok fel på Lauritzon. Kanske kan vara värt att påpeka!
-Jag skriver nu på min blogg, ludmilla.se (1500 läsare per dag) om GI och har tänkt att göra det under min viktresa. Jag trodde att jag hade koll på hur det fungerar (är även läkare) men har fått ett par kommentarer som inte tycker det. Jag skulle vara väldigt tacksam över att få veta om det är något som inte stämmer!

Stort tack för dina inspirerande böcker! De gör skillnad!

Sommarhälsningar

Ludmilla

chenmeinv0 sa...

supra shoes
ugg uk
north face outlet
michael kors outlet
fitflop sale
louis vuitton discount
vikings jerseys
louis vuitton handbags
nike outlet store
gucci outlet
chenyignying20160929

Unknown sa...

michael kors outlet
thomas sabo
soccer shoes
polo outlet
michael kors outlet
polo ralph lauren
coach outlet
ugg outlet
mulberry handbags
tory burch outlet
chanyuan2018.01.28