torsdag 3 mars 2011

Naturlig skönhet!

För ett par år sedan var jag med och startade ett nytt, svenskt hudvårdsmärke som heter KEB Skincare. Det är verkligen fantastiska produkter och sen ett halvår tillbaka finns hela serien bl a på Apotek Hjärtat. Kolla filmen som är en "anti-version" av en populär reklamfilm som Dove gjorde för några år sedan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har alltid varit negativ till GI,men har alltid kämpat med vikten.
Tillsaken var att jag inte ville gå till viktväktarna med dyra pengar och en massa points,utan bara kunna tänka om lättare kring mat och fatta hur vi förbränner. Köpte en av dina böcker ( gå ner i vikt)oh tänkta va fan jag testar.Är i fas 1 och i chock....har tappat 3kg på 1 1/2 vecka.Följer dina råd slaviskt och äter god mat under tiden. Vill bara säga tack för boken och så skall det bli spännande och se hur långt detta bär.
Mvh Sussie( aldrig mer viktväktare)

Annika Lundgren sa...

Jag äter också en bra kost LCHF och mår så himla underbart och går ner i vikt....
Säger detsamma som Anonym...Aldrig mera viktväktarna....
Klart det kostar pengar och de tjänar ju på att folk misslyckas med kosten man är ju hungrig jämt och fuskar och kommer tillbaka, jag vet har varit där, allt lätt och light gör ju att det triggar sötsuget sen sitter man fast...mångar kramar Annica

Mia sa...

Jag har blivit bjuden till en Kina restaurang nästa helg. Problemet är bara vad jag ska äta. Allt verkar ju vara friterat eller i sötsur sås. Har du något tips på vad jag ska beställa?