fredag 25 mars 2011

Underbara vecka!


Hit åker jag imorgon. Ska bli sååå skönt! Vi hörs om en vecka! Kram

5 kommentarer:

Angelica sa...

hej! jag är en tjej som är 17 år och kör GI - jag gick ner 7 kilo i början men nu händer igenting med min kropp trots att jag försöker träna varje dag och äter enligt Gi vad gör jag för fel?

Linnéa B sa...

Hej,
har precis köpt din bok för att jag behövde tips på goda recept med lågt GI. Det har ni verkligen lyckats med, stort tack!

Däremot känner jag mig lite oroad över att trycka i mig så mycket fett hela tiden.
Vad händer med allt det fettet?
Även om man går ner i vikt, kan inte det sätta sig i ådrorna och blodet?

Jag inser att du säkert svarat på en sån här fråga tusen gånger, men jag är ny med detta...

Hoppas på svar!

Må gott, hälsn Linnéa B

Ola Lauritzson sa...

@Angelica, det är svårt för mig att säga när jag inte vet mer än så. Men eftersom du uppenbarligen fått så bra resultat tidigare så vet du ju att det funkar. Kanske är det någon liten förändring i kosten som smugit sig in. Eller är det så att du redan nått din genetiska idealvikt och kroppen därför inte vill "släppa ifrån sig" mer?

Ola Lauritzson sa...

@Linnéa: maten du äter (inkl fett) innehåller energi som används till att hålla igång dina muskler och organ. Det omvandlas alltså till energi som kroppen kan tillgodogöra sig. Det är i första hand insulinet (som öppnar fettcellernas sk glukosportar) som bidrar till att överskottsfett lagras i cellerna.

Unknown sa...

paul george shoes
nike air force
jordan shoes
lacoste outlet
curry 3
vibram five fingers
patriots jersey
ray ban