måndag 21 mars 2011

Nytt All time high med Gi-boxen

Idag slår vi ett nytt leveransrekord med GI-boxen. Har fått utöka till 10 frysbilar som kör runt hela StorStockholm för att leverera drygt 4000 matboxar. Härlig känsla!! Imorgon kör vi i Skåne.

Här kommer alla leveransorter:
Storstockholm
Norrköping
Helsingborg
Linköping
Nyköping
Göteborg
Uppsala
Västerås
Örebro

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ola!

Tack för toppengoda rätter; det enda problemet är att det är svårt att hitta en favorit bland så många kandidater :-)

Jag har en snabb fråga om frukt och fruktos. Är fruktosen i frukt densamma som i läsk? Häromåret publicerades en artikel i DN där det varnades för fruktos som sades kunna orsaka butfetma och övervikt. Men studien det hänvisades till där var gjord på drycker sötade med fruktos (jämförda med drycker sötade med glukos). Om jag äter frukt, får jag då i mig samma sorts dåliga fruktos eller finns det olika sorters fruktos? Sanna

Sabina sa...

Grattis till fortsatt succé! :)

hoppas du inser att det är personen bakom (dvs Du) som gör att det blir så lyckat och uppskattat.

hade velat vara kund själv men bor i helt fel område! misstänker att det lär dröja innan ni levererar till växjö/alvesta området.

för mig skulle det vara en chans att lära mig äta lagom mycket (äter gärna "förlite") och regelbundet.

snutta vackra Sture lite för mig. inte klokt vad han ser vacker o välmående ut! :)

önskar fortsatt succé

Ola Lauritzson sa...

@Sanna: mycket bra fråga! Nej, det är ofta inte samma typ av fruktos. Naturlig fruktos i frukt (och mindre mängd grönsaker) kan kroppen ta hand om på ett mycket bättre sätt - dessutom brukar mängden bli avsevärt mindre än när syntetisk frukots tillsätts i ex läsk och juice.

Generellt kan levern bara bryta ner en mindre mängd fruktos varje dygn (ca 30g) överskottet omvandlas till fett med en enkel process. Så, försök unvika allt tillsatt fruktos. Det är hemskt att det ofta hittas i ex bantningsprodukter som bars och måltidsersättningar.

Anonym sa...

Hej! Vad kan man använda istället för granola i barsen? Pga att jag är glutenintolerant. Mvh kristin