måndag 4 april 2011

Aprilskämt!

Jag älskar aprilskämt men var bortrest förra fredagen och missade om det var några festliga skämt i tidningarna eller på TV. Såg du något kul?

Själv lyckades jag få till ett skämt när jag spelade in en reklamjingle som kommer att köras i radio. Jag passade nämligen på att spela in en fuskslinga som där jag föreställer en riktigt sliskig typ. Passande erotisk musik i bakgrunden. Har filen som MP3-fil och tänkte lägga upp här, men vet inte riktigt hur man gör. Någon som vet?

4 kommentarer:

Sara Blogg&Mat.se sa...

Testa med att googla på typ "blogger mp3 file" eller liknande. Så brukar jag göra om jag vill få in något på bloggen som inte bloggverktyget stödjer. Använder själv Wordpress, så jag kan inte Blogger tyvärr.

Lycka till,
Sara

Anna Persson sa...

Hej Ola!
Tänkte ställa en fråga helt OT, hoppas det är ok.
Jag har gått runt med 5 trivselkilon som jag har bestämt mig för att inte trivas med längre. Har kört igång en rivstart, men skulle ändå vilja träna lite. Går fem kilometer varje vardagsmorgon och kör 2-3 pass i veckan (styrketräning och aerobic blandat). Det känns som om jag bör lägga till lite kolhydrater i samband med träningen, men då undrar jag om jag ska lägga till det innan eller efter? Min tanke är att kanske ta en proteindrink eller ett par ägg innan träningen och en pastasallad efter, tänker jag rätt då?
Tack på förhand
/anna

Anonym sa...

Hej Ola!

Den här artikeln, från dina gamla hemtrakter, var väl bra...? Jag kan lova att LCHF:arna på Kostdoktorns blogg (där jag hittade artikeln) gick igång ordentligt - innan någon upplyste dem om att det var ett aprilskämt:-)

http://www.skanskan.se/article/20110401/NYHETER/110339946/1004/-/ingen-fet-mat-for-vardanstalldaSanna

Ola Lauritzson sa...

haha...Sanna, den var rolig!