onsdag 13 april 2011

På väg till Borås!


Idag är jag i Borås för att hålla en föreläsning om alkohol. Skrev en bok om det för ett antal år sedan och nu har det blivit dags att damma av kunskaperna. Får hoppas att jag kommer fram i tid... vågar inte riktigt lita på SJ och just nu ropade de upp att tåget är 20 minuter sent - det vet man ju vad det brukar betyda...

4 kommentarer:

Annica Thorn sa...

Hej Ola!

Följer din blogg som jag tkr är kanonbra.

Har hittat en smoothierecept från dig; 2 dl vatten, 2 dl youghurt, 1 dl bär, 1 del proteinpulver. Min fråga är skall jag använda 1 dl pulver, eller 1 dl pulver/2 dl vätska som det står på paketet. Har köpt Whey class pulver.

Tacksam för ditt svar!
Mvh
Annica

Unknown sa...

Jag var där och fick nöjet att lyssna på dina kloka ord om alkohol och vikt. Kanske så att jag ska prova på GI för att hitta min idealvikt och få tillbaka min energi igen. Såg ju att du både är normalviktig och ser ut som sundheten själv.

Ola Lauritzson sa...

@Annica - tycker du kan prova dig fram. Testa med det som står på förpackningen, sen kan du variera lite efter smak.

Annica Thorn sa...

Tack Ola, och Glad påsk!