fredag 20 maj 2011

Svenska delikatesser: Wagyu-kött och svenska jordgubbar


Idag fick jag en härlig present från Östermalmshallen som tack för att jag var med i en kort webb TV-inspelning: svenska jordgubbar, sparris, hängmörad entrecote, några fantastiska ostar. Och inte minst, smakprov på svenskt Wagyu-kött (samma som Kobebiff). Kunde inte låta bli att fråga vad detta magiska kött kostade. Fick minst sagt en chock. Kilopriset på filén i "Hallen" är nästan 11 000 kr, för entrecoten ca 8 000 kr! Det jag fick smakprov på var färs som inte var lika dyrt, men fantastiskt gott (det är de två små biffarna i foliepaketet).

Härlig middag! :)

5 kommentarer:

therese sa...

Hejsan Ola!

Therese heter jag. Jag har lite frågor till dig som jag känner att jag behöver få svar på. jag fick reda på för ett par månader sedan att jag lider av något som kallas PCO. Har läst på många ställen att just GI ska vara bra för oss. Med tanke på att vi har bekymmer med våra insulinnivåer. Har försökt hitta vad man ska handla hem när man ska starta. Alltså vad ska man ha för basvaror hemma, vad behöver man handla hem?

Tacksam för svar.

Unknown sa...

asics shoes
kate spade outlet online
adidas yeezy boost
kobe shoes
curry 4
goyard handbags
nmd

jjjjjjjjjjjjj sa...

jordan shoes
vapor max
john wall shoes
yeezy boost
http://www.kobebasketballshoes.us.com
lebron james shoes
kobe 11
hogan outlet online
balenciaga
adidas pure boost

jjjjjjjjjjjjj sa...

kevin durant shoes
adidas stan smith
off-white
fila disruptor
jordan shoes
balenciaga shoes
kyrie 4
balenciaga speed
converse outlet
valentino

Unknown sa...

you could try here good quality replica bags use this link dolabuy louis vuitton visit this website best replica designer