torsdag 13 augusti 2009

Dag 2 av "semesteråterställaren"

Gårdagen blev bra.

Vanlig frukost med två kokta ägg, en skiva osötat fullkornsbröd med ost, kaffe och c-brus.
Lunch: matig soppa med lax. Vatten
Middag: kycklingbröst med spenat-, lök- och kikärtsröra. Te
Mellis: en tallrik A-fil.
Motion: 12 km med mina nya hantlar.

Går det bra för er?

6 kommentarer:

Jenny Andersson sa...

Hej Ola!! hmm vet att den här frågen kommer sent..men jag läste för lääänge sen att du sprang en mil på 40 minuter någonting!! Och jag undrar hur tusan snabbt springer du då?? För jag är uppe i 12 km/h och tycker det är snabbt!!puh!!
Tacksam och glad för svar!

mvh
Jenny

Ola Lauritzson sa...

ah, varför måste du fråga det? Jag skulle INTE klara att springa en mil på 40 min idag!! (mitt rekord, på löpband, är 40 min, 56 sek).

Idag ligger jag nog ungefär på din hastighet...och det är ju jobbigt nog!

Anne Johansson sa...

Semesteråterställaren tycker jag är ett fyndigt begrepp bara man inte tror att det handlar om alkohol.Själv jobbar jag med alkhol- och drogförebyggande arbete och det är inte alltid återställare förknippas med något positivt.Gå gärna in och läs på min blogg www.last.blogspot.com inlägget om vikt och alkohol.

Desirée sa...

Äter morot- och squashkaka, avocados och auberginer så det kommer ut genom öronen snart...

Kände att jag förvandlades till ett litet monster idag när kollegan åt sin pastatallrik. Fullt med härligt färsk linguine, köttbitar, krämig sås... Hade allvarlig planer på att sno den och springa in på toaletten och sätta i mig allt! Lyckades lägga band på mig själv, men ångrar det lite nu =)

När jag nått mitt mål får jag köpa de där fina, dyra skinnstövlarna =) Brukar du få någon belöning av dig själv?

Jenny Andersson sa...

Men spela roll då om vi är på samma nivå..vi är ändå jävligt duktiga!!

Ola Lauritzson sa...

Jenny, du har så rätt!