torsdag 12 november 2009

Äntligen kan jag börja träna igen

Efter en ovanligt segdragen förkylning känner jag mig äntligen redo: imorgon ska jag gå till gymmet. Första gången på två veckor. Tyvärr tillhör jag gruppen som "tappar allt" på nolltid, så det blir liksom att börja om från början...

Hur går det för er - håller ni träningsformen?

5 kommentarer:

Chrissan sa...

Hade kommit igång bra på gymmet, men är nu förkyld, så den här veckan blir det inget...typiskt.
Trevlig helg!

Babsan sa...

Hej hej!

Vet du vad, gymmet är inget för mig, har aldrig gillat det. Däremot gärna gruppträning, och det går jag på söndagar, på afromix. Jag brukar promenera, gärna på morgonen, vid 8-tiden. När jag emellanåt blir trött i ryggen, går jag på massage, tränar hemma och går hos kiropraktorn, det tycker jag räcker för att hålla min form. Jag är lite av en periodare, kör även formen i "projektform", ibland mer eller mindre, beroende på hur jag mår.
På senare år har den mentala träningen tagit stor plats i mitt liv, den mår jag så bra utav. Det kan jag berätta om en annan dag.
Här hos mig skiner solen idag, så idag går jag en senare promenad.
Ha en fin dag, det ska jag ha!
Kram
Babsan

BMS sa...

Lycka till med träningen! Jag önskar att min förkylning också ska släppa så jag kan börja, har suttit i ett halvår nu..... ~:)
Eller också är det latmasken i mig...
Skulle verkligen behöva en morot för att komma igång igen.

Trevlig helg!

Carina sa...

Håller på att kurera mig från en härlig halsfluss, men gör några dips och armhävningar hemma varannan dag för att inte tappa för mycket. Promenader bilr det också.
Är precis som du att jag tappar allt på nolltid. Men samtidigt så går det snabbt att få tillbaka allt igen.
/Carina

Anna sa...

Som fan! (peppar peppar) :)