måndag 29 mars 2010

Påskplaner?


Tänk att det redan är Påsk! Själv stannar jag hemma över helgerna och har ovanligt lite planerat. Det blir en del träning, så mycket vet jag!

Vad har du för Påskplaner? Hemma eller resa bort? Har du något absolut "måste" på Påsken? Något du gör eller äter?

7 kommentarer:

Kajsa sa...

Lite planer jag med - skönt!
Ett måste: Färga ägg i kokvattnet med lökskal! Några med röd lök och några med gul lök - blir en jättefin kombination att lägga fram.

Sabina sa...

måla ägg med barnen o leta efter påskäggen påskharen gömt ute i trädgården är nog ganska svårt att försöka stryka här hos oss. i övrigt har vi inga direkta "måsten", sätter bara ris med fjädrar ute vid träpelarna vid entrén. mat kör vi nästan aldrig traditionsenligt utan väljer att lyxa lite rent allmänt o tar de råvaror vi är sugna på.

träning lär det bli en del här oxå.. inget extremt som halvmaror eller så men promenader o den vanliga ridningen! snart är det ju start för säsongen 2010 o hästen måste bygga mer rumpa.. (börjar känna mig ngt tidspressad)

Önskar Trevlig Påsk åt Dig o dina

Anonym sa...

Hej Ola!

Varför ställer du så många frågor i dina blogginlägg?! Vill du verkligen veta alla svaren från allt och alla eller försöker du bara vara klämkäck i överkant? Man blir ju alldeles snurrig när man läser dem...
/Anja

Anonym sa...

Hej, har precis hittat din blogg. Har en fråga:
Mitt mål är den 4 juni och vill gärna hinna gå ner så mycket som möljigt tills dess... (Väger 85 kg och är 170 lång.)
Gå på rivstarten nu, då man ska ha lågintensiv träning.
Saken är det att jag älskar träna och tränar 5-6 gånger i veckan, ex spinning bodypump och liknade. Plus morgonpromenader...
Kan jag på något sätt träna så här mycket och hårt och ändå gå på rivstrat? Dicka och äta ngt efter?
Är medlem på viktkoll men visste inte var jag skulle vända mig...

Hoppas på svar!
Emma

Ola Lauritzson sa...

Anja, mycket bra fråga! :-).
Jag tycker det blir så ensidigt att bara jag skriver och tycker det är roligt att inbjuda till kommentarer. Blir liksom lite mer dialog då! Så tänker jag :-)

Ola Lauritzson sa...

Emma, du kan testa att träna som vanligt. Men många upplever att de inte har samma ork och då är det bättre med lågintensiv träning. Men lyssna på kroppen. Om det känns ok, kan du köra på som du vill! Möjligen fylla på med en extra frukt direkt efter träningen!

Anonym sa...

Hej Ola,

Min påsk kommer att något annorlunda då jag förbereder mej för att leva mitt fortsatta liv efter GI. Har aldrig testat, men det ska funka!! På tisdag efter påsk kör jag igång med rivstart. Har köpt böcker att plugga lite i under helgen och din fantastiska bok "30 dagar". Den kommer jag att följa slaviskt.
God och Glad Påsk önskar dej och alla bloggläsare.