tisdag 7 december 2010

6 kilo på 6 veckor - här kommer nya boken!


Idag fick jag hem min första kopia av Ulrikas och min nya bok som släpps till helgerna. Blir alltid så stolt när man håller den första kopian i handen och tänker på hela processen: från idé, till matlagning, skrivande och tryck.

Om du är intresserad av att köpa boken kolla in på ex Adlibris.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Ser ut att vara en jättetrevlig bok och det ska bli spännande att testa detta 6-veckorsprogram. Men jag har ett par frågor angående innehållet. Det står att det ska finnas 12 mellanmål men jag hittar bara 7. Och frukostarna, frukostbullar och müsli. Hur många/mycket ska jag äta? Ska jag ha någonting till? Vatten, hur mycket ska jag dricka varje dag? Någon särskilld minimängd? Jag är total nybörjare och vill givetvis få bästa möjliga resultat... Tacksam för svar MVH / Johanna

Anonym sa...

Hej Ola och Ulrika!
Håller med Johanna i föra inlägget, bara 7 mellanmål och vad äter man till frukostfrallorna? Sid. 47 dag 2 räkpaj, först kommer alla mjölsorterna sen avslutas det med 1 msk mjöl? Vad för mjöl eller ska det kanske vara mjölk? S.57 kalvstek provençale, bara kött ingen sallad? Nej det tycks vara ett hastverk utan korrläsare. Ska vi som har köpt boken kanske kunna få en ny komplett version? En del krångliga ingredienser borde kanske vara lite mer förklarat vad det är samt var man kan köpa dem. Tycker annars att boken ser ut att ha många goda recept. Tack för det och svar önskas.

Vänligen
Christina