torsdag 9 december 2010

Hur många julbord blir det för dig i år?


Själv räknar jag med 3 julbord för min del (två är redan avklarade).

3 kommentarer:

Sabina sa...

faktiskt inga alls i år. ganska skönt om jag ska vara ärlig! :)

Ola Lauritzson sa...

förstår hur du tänker, men kan ärligt erkänna att de två jag ätit i år varit riktigt bra. Gripsholms Wärdshus och Opera Terrassen.

Sabina sa...

inte testat några av dom ställena. bor inte direkt i närheten! ;)

vilken är bäst och varför?

men skulle du komma neråt växjöområdet kan jag helhjärtat rekommendera ASA Herrgård. de har helt underbar mat och även deras julbord är kanon (ren vällagad mat, toppråvaror, fantastisk miljö) faktiskt det bästa julbord jag ätit (var där förra året)! och nej, har inte bara ätit julbord i småland! är fd storstadsbo med lite större referensramar än den "typiska växjöbon" ;)