torsdag 23 december 2010

Hur firar du Julhelgen?


För min del blir det en annorlunda Jul. Tanken var att fira med föräldrarna i Stockholm (de skulle kommit upp från Skåne idag). Men stackars Mamsen har gått och blivit dålig med bältros och ligger nerbäddad med feber och otäcka utslag och smärtor i ansikte och öga. Och eftersom Fred åker till Thailand på självaste Julafton så blir det bara jag och Sture kvar här hemma.

Men jag kommer knappast att bli ensam. Har fått flera inbjudningar att fira med vänner. Och dessutom tänkte jag mysa lite för mig själv och bädda ner mig med några böcker och filmer. Dessutom blir det tid för att (äntligen) försöka skriva färdigt på romanen som jag påbörjade för några år sedan. Men lite annorlunda blir det ju ändå...

Passar på att önska er alla en riktigt God Jul! Hoppas ni får det mysigt med god mat, familj och vänner!

4 kommentarer:

Sabina sa...

God Jul åt Dig och Sture! Låter härligt med Thailand för Fred. Hade kunnat tänka mig lite sol och bad som kraftinjektion nu mitt i vintern.

Vi firar hemma, jag, gubbe, barn x 2, tre som säger mjau och en som säger vov! Gubbens mamma med tillhörande nasa-tomte kommer hit i morgon.

Firar bland annat med Ankbröst, div grönsaker och apelsinsås. Snuskigt dyrt men attans gott rött. Gran, tomte och klappar!

Illa, hoppar både julbord och klassisk julmat i år! :)

Lycka till med ordknåpandet. Önskar er en alldeles underbar julafton. Oavsett hur ni väljer att fira den så hoppas jag den blir fylld av värme och kärlek! :)


Kram

Babsan sa...

Ja vilken tur att du har Sture, God Jul på er! Ni får ha det så gott och lycka till med skrivandet.

Jag ska fira med familj och goda vänner, härligt! Jag har/ska laga god härlig (mycket grönt) julmat.
Vi har ju mycket snö och det är lite svårt att promenera men vi ger oss ut ändå, även om det är en liten runda.
Behöver jag tipsa dig om Silvervattnet till mamsen?
Ha det gott!
Kram
Babsan

Anonym sa...

Vad är silvervatten, undrar mamsen?
Jag prova allt bara jag snart blir frisk igen.

Babsan sa...

Det är joniserat vatten, finns på hälsokost under namnet Ionosil. Det är mkt effektivt mot virus!!
God bättring &
God Jul mamsen
önskar
Babsan