söndag 26 december 2010

Sköna Juldagar...


Just satt mig för att skriva lite GI-recept till Expressens februari-bilaga... Känns välbehövligt efter en frossarhelg som denna :). Själv har jag varit och våldgästat alla möjliga vänner som varit kvar i Stockholm över helgen. Liselotte och Patrik bjöd på härlig julmiddag, sen var det juldrinkar hos Klas och Olga och lilla Astrid (4 veckor). Igår bjöd Johan in till festligheter hemma hos sig.

Därimellan har det blivit lååånga promenader med Sture, några filmer och läsning. Men idag har jag bestämt mig för att jobba. Hörde förresten just att min och Ulrikas nya bok 6kilo på 6 veckor redan kommit ut i några affärer. Kul!

Mamsen rapporterar också att hon tycks blivit något bättre (fick bältros i förra veckan och kunde inte komma till Stockholm som tänkt).

Hoppas ni får en riktigt God Fortsättning och njuter av några dagars ledighet (om ni nu är lediga - imorgon är ju faktiskt en vanlig "skoldag"...)

3 kommentarer:

Iréne sa...

Hej Ola
God fortsättning på Julen!!

Jag har en fråga ang. din bok 6kg på 6v. Det finns ett recept på 3 sorters gi-frallor. Är det ok att äta under dessa 6v och i så fall hur mycket? I fralla till varje frukost eller bara på helgerna?
Jag börjar med dag 1 idag, men passade på att sova länge så det blev brunch istället för frukost och lunch :-D

Ola Lauritzson sa...

Hej Iréne,
nja, just frallorna är ett gränsfall de första veckorna. Men om du håller dig till en och är riktigt strikt i övrigt så funkar det!
Lycka till!

Anonym sa...

Hej ola !
Har just köpt din bok, 6 kilo. Ni skriver att det finns förslag till 12 mellanmål, jag hittar bara 7 st, fattas det en sida ?

Anki