torsdag 30 december 2010

Mina Nyårslöften...


Förr brukade jag ha en hel lista av Nyårslöften. Men just i år har jag inte det. Vet faktiskt inte varför.

Men ett löfte har jag: att jag ska börja träna mer regelbundet (surprise!). Hösten har inte varit bra ur träningssynpunkt och jag måste börja fokusera om jag ska klara maraton den 28 maj. Kanske kan jag börja springa till och från kontoret. Förvisso inte så långt, men det skulle iallafall ska en rutin.

Har du några Nyårslöften att dela med dig av?

11 kommentarer:

Anders sa...

Mitt löfte för 2011 är att inte ge så många löften.

Molly sa...

Mitt löfte är att komma igång med GI igen och förlora graviditetskilo samt några extra kilo som fanns där sen innan = Totalt 15kg. GI dag för dag är inhandlad och ska följas! Sen funderar jag även på att gå med i GI Viktkoll. Det kanske finns en kampanjkod att locka med? ;)
Andra löften är samma löften som alltid: att vara sann mot mig själv och mina medmänniskor, lyssna till mitt hjärta och hänga med dem jag tycker om.

Gott Nytt År till dig Ola och till er andra som läser detta :)

Sara sa...

Jag ska också träna mer nästa år. Ja, det ska jag. Banne mig.

Babsan sa...

Nej vet du vad, har slutat med det!! Strävar alltid efter ljus, värme och snällhet!!
Gott Nytt År på Dig, Ola!!
Babsan

ps. hur är det med mamsen??ds.

Suzan sa...

Gott nytt 2011!
Hoppas ditt år fylls av massor av skratt, ännu mer överraskningar och kanske några nya bekantskaper?

Jag känner på mig att 2011 blir fantastiskt! En stor kram!
/Suz
(som skickar detta till flera men som inte menar det mindre för det...)

Malva sa...

Tjosan! Vet du vart jag kan köpa sojaflingor? (Jag bor i umeå)Vill helst inte beställa.. Men vil absolut ha dom i muslin =)

Ola Lauritzson sa...

@Malva, borde finnas i större livsmedelsbutiker eller hälsokostbutiken. Fråga dem iaf!

Rebecca sa...

Jag har gett upp nyårslöften, mest för att de verkar lättare att bryta. I stället har jag mål för året. En hel drös faktiskt, men det som precis nu påbörjats är hälsan. Att komma in i rätt matrutiner igen med mat som får mig att må bra, GI.

Hoppas du fått en fin start på på året.

Mvh Rebecca

jjjjjjjjjjjjj sa...

fenty puma
adidas pure boost
mbt shoes online
adidas flux
yeezy boost 350
fitflops sale clearance
nike air force 1 high
kobe 9
golden goose superstar
michael kors outlet online

sasayth sa...

l6g67p2g60 c0k06m4x90 o0y06c1c46 e8f33o8o96 h4e31m6y63 t4s89m3w51

Anonym sa...

good quality replica bags p71 i8e60d6j91 gucci replica handbags x12 e3b62e7n48 best replica bags p77 i9b34g0k63