fredag 7 oktober 2011

Pokerdags!

Just kommit hem från en trevlig kväll i Markaryd och Ekebacken (Sveriges hemligaste designhotell) där jag höll en GI-föreläsning och vi åt en härlig trerätters GI-meny som köksmästaren Frank hade förberett.

Nu börjar jag göra mig mentalt redo för kvällens pokerturnering. Vi är ungefär 100 vänner som träffas en gång per kvartal för att bluffa så mycket som vi bara kan. Ska erkänna att det inte gått något vidare för mig de senaste gångerna. Men ikväll känner jag att lyckan kommer att stå mig bi! Wish me luck! :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ola Ola.
Har en kanske tjatig fråga, men kan man dricka för mycket vatten? Jag dricker mycket te, utan mjölk. Bara varmt vatten med tepåse i. Har hört att man kan få uppsvälld mage?
Skulle gärna vilja veta lite mer om vad som händer när man dricker för mycket (om man nu kand det).
//Carl

Anonym sa...

Hej!
Är du ute o föreläser ngt nu? Vart kan man i så fall hitta de föreläsningarna?
MVH/Annica

Ola Lauritzson sa...

Hej Carl, visst kan man dricka för mycket vatten men då ska var det vara väldiga mängder (det sägs att om du dricker 8 liter vatten på mycket kort tid, ca 30 min, så är det livsfarlig - men vem skulle över huvudtaget kunna dricka så mycket på så kort tid - i princip omöjligt).

Nej, jag skulle inte vara så orolig för att du dricker för mycket vatten. Te är nyttigt på många sätt, men tänk på att också te innehåller koffein så inte alltför mycket för sent på kvällen.

Ola Lauritzson sa...

Hej Annica,
jag är ute en del, men mest handlar det om företagsevenemang. Nästa tillfälle är i Haninge utanför Stockholm om två veckor.

Hälsningar, /Ola