måndag 17 oktober 2011

Prat, prat, prat...

Har blivit inbjuden att vara "Vintersurrare" i Sveriges nya pratradio 101,9. Imorgon är det dags för inspelning. Jag brukar inte ha så svårt för att babbla på, men kommer på mig själv att undra hur jag ska kunna surra i en timme, helt själv, i radio, utan musik. Plötsligt känns 1 timme som väääldigt lång tid. 

Något manus vill de inte att man ska läsa ifrån. Nej, fritt prat. Direkt från hjärtat. Känns som det här kan gå hur som helst...

Har du några tips på vad jag ska prata om så skriv en rad i kommentarsfältet. Och gör det NU! 
Återkommer när jag vet när programmet sänds.

5 kommentarer:

Hanan sa...

Du kan alltid prata om mat och olika dieter. Det är ju din grej ;) Eller så kan du prata om din nya roman, fast det är kanske lite uttjatat? Hm... när jag tänker på vad jag skulle vilja höra är det dina kommande skrivprojekt:)

Anonym sa...

Prata gärna om din medverkan i Den hemlige miljonären då du gjorde ett stort intyck hos många där. Har du träffat eller hört något från några du träffade i programmet och i så fall hur har dom det nu. Så måste du ju självklart prata GI och om din senaste roman :)

Bitte sa...

Prata gärna om hur man ska kunna hålla motivationen upp för att gå ner mycket i vikt.... prata på om GI och hur allt började.... varför du hamnat i det här facket.... sen skulle det vara kul att höra om din bok... hur kom det sig att du började skriva böcker???? annat än kokböcker och böcker om GI??

Ola Lauritzson sa...

Tack för tipsen! Tycker inspelningen gick bra - faktiskt enklare än vad jag trodde. Tiden bara rusade iväg. Det blev mest GI, hur det kom sig att jag började skriva om GI och hur allt funkar. Lite som ett föredrag, faktiskt... Kommer att sändas någon gång i dec med repris i jan.

Bitte sa...

Glöm inte att tips oss om när det sänds..... vill ju gärna höra dej prata....