måndag 10 oktober 2011

Proteinpulver med det lilla extra!

Jag har länge saknat ett proteinpulver som blir riktigt bra och som har allt: rätt smak, bra konsistens, hög proteinhalt men utan onödiga kolhydrater. Och då kan man förstås inget annat göra än vara med och utveckla ett riktigt bra alternativ. Snart tror jag att vi nått ända fram - här testas de tre sista varianterna i en final. Riktigt gott blir det också - vaniljsmak med bitar av torkade jordgubbar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att det snart kommer ett bra proteinpulver på marknaden.

Lycka till!

malla77 sa...

Hej Ola.
Har varit medlem i gi viktkoll för 1 år sen och nådde min målvikt. Sen blev jag gravid och är nu ammande mamma med 15 kilos övervikt. Har lite funderingar.

Kan jag äta grovbröd till frukost ex lingongrova sen ta bort fullkorns pasta till lunch middag men anv mig av alla grönskaker som morötter minimajs blomkål vattenkastans osv?Följde nämligen slaviskt recept från viktoll och vet att vissa gi höjare kan sänkas för att ngt annat i receptet sänker gi. Men skulle vilja kunna laga eget så funderar lite kring hur de var med mejeriprodukter samt salsa guacemole chilisås krossade tomater?
(produkter jag ofta anv mig av)
Vilka nötter rekomenderas?

med dessa ovan nämde produkter ta bort socker snabba kolhydrater skulle jag vilja få en sund viktminskning. Bör väll äta lite kolhydrater med då jag ammar har jag hört men de får jag ju i grovt bröd tänker jag!?

Tacksam för svar på mina frågor!
Kul med ett protein pulver är de tänkt att ersätta mål vid viktminskning el mer som en extra dryck vid träning?

Mvh Malin

Ola Lauritzson sa...

Hej Malin,
Du kan förstås äta lite bröd men det finns bättre val än Lingongrova. Välj i så fall något osötat fullkornsbröd med hela korn eller kanske ett hårdgräddat knäckebröd på rågmjöl.

Grönsaker brukar jag säga fritt fram med så länge som du är lite försiktig med för mycket rotfrukter som innehåller en hel del stärkelse.

Proeinsmoothien är i första hand tänkt som ett mättande mellanmål.

Åsa sa...

Hoppas det inte blir fööör sött bara - som 99% av alla proteinpulver är