torsdag 27 oktober 2011

Skåneturné - ses vi?

I eftermiddag åker jag till mina kära hemtrakter för en miniturné för att prata om min nya roman, Miljardären som försvann.

Vore kul om vi ses. Här kommer programmet:

Torsdag - Ystad
Kl 19.00 Bokhandeln i Ystad, författarkväll med vin och tilltugg

Fredag - Helsingborg, Ängelholm, Höganäs
Kl 12.00 Rotary Höganäs, lunchföreläsning
Kl 16.00 Bokia Ängelholm, boksignering
Kl 18.30 Killbergs Helsingborg, författarkväll med vin och tilltugg

Lördag - Malmö
Kl 12.00 Bokia Jägersro Centrum, boksignering

2 kommentarer:

Camilo sa...

Tjena Ola.


Håller precis på att läsa din bok "Lyckas som entreprenör" för några minuter sedan avslutade jag kapitalet om riskkapital. Måste vara säga att du nog räddat mig från att insnärja mig i allt som heter externa investerare. Fy fan vilken skit man kan hamna i. Håller på att starta upp ett bolag som har 2 intresserade investerare. Men har nu beslutat att de kan glömma att investera i mitt bolag. Allvarligt talat pallar jag inte att gå igenom hela den processen det kommer innebära. Mitt nya bolag får utvecklas lite långsammare helt enkelt. Jag vill koncentrera mig på mina kunder och anställda. Inte lägga tid på externa investerare som ställer krav och samtidigt som de försöker fundera ut på hur de bäst ska hugga mig i ryggen. Tack Ola!

Ola Lauritzson sa...

Hej Camilo, glad att du haft glädje av boken. Som jag skrivit i boken finns det ofta fördelar med externa ägare också - men det gäller som sagt att vara noga med valet av "partner" och beredd på att det tar tid. Lycka till med ditt företagande!