tisdag 22 september 2009

Bokmässa i Göteborg!


Det har blivit dags för Bokmässan i Göteborg. Själv är jag där fredag till söndag. Intervjuer blandas med matlagning, fullt program. Missa inte mig i Kockteatern (plan 2) lördag kl 14.40 och söndag kl 15.30 där jag tillagar och bjuder på något GI-mumsigt.

Kommer du till Bokmässan i år?

10 kommentarer:

Babsan sa...

Hallå där!

Ja, men visst är det härligt med bokmässa! Hade sett fram emot att åka dit, hade velat träffa dig och Titti Holmer, en härlig kvinna som jag har träffat i andra sammanhang. Som det ser ut just nu, kan ju ändra sig, så kommer jag tyvärr inte i år. Därför säger jag; "an other day, an other place". Lycka till i "Götet".
Hälsar
Babsan

Anna J.D Jacobsson sa...

Härligt! Då följer jag doften upp till plan två kl 14,40 på lördag :D

Helene sa...

Hej jag kommer att starta en ny hemsida/blogg som kommer att vara en hälsoportal. Den ska inte rikta in sig enbart på att gå ner i vikt utan att komma i balans, må bättre, bli piggare, nöjd med sig själv och träning. Är det något ni är intresserade att göra reklam via?? Jag behöver också ha experter inom olika områden som chattar/bloggar/ger råd!
Hör av er i så fall. Här är min nuvarande blogg som ger en liten försmak på vad det handlar om!
http://chapelhill.bloggsida.se

Ola Lauritzson sa...

Anna: ska bli kul att ses igen.

Helene: kontakta GI Viktkolls VD Jeff Hilgers.

Villa Humlebo sa...

Halloj!
Visste/trodde inte att du hade en blogg. Jag försöker lära mig vad detta handlar om, och försöka äta därefter. Får se hur det går.. =)
Hinner inte besöka bokmässan i år, tror jag! Har precis köpt tillbaka min förra butik och ska öppna den imorgon! Hade annars tänkt köpa några böcker av dig, bla. din senaste. Men jag får ta det sen!
Ha en trevlig helg här i Göteborg!
Mvh Mia
mammamiaskok.blogspot.com

HotRoddan sa...

Hej Ola!
Fick din bok Gå ner i vikt med GI metoden, på posten idag. Sträckläste de första 65 sidorna, väldigt lättläst och lättbegripligt skrivet! Det var många frågetecken som rätades ut, samt några aha upplevelse.
Har under snart 4 veckor lagt om kosten ganska radikalt, och känner att det lett till en massa positiva förändringar! Lycka till på bokmässan, hade verkligen varit kul å va där. //Helen

Bitte sa...

Ja självklart blir det bokmässan iår igen..... missar inte det för allt i livet. Älskar att gå där bland alla böcker och lyssna på olika författare som pratar.... brukar komma hem med ett par kassar med böcker och annat. Har även fått min man att gilla bokmässan... kul. Så klart att jag kommer och kollar på dej när du/ni lagar mat......

Anonym sa...

Hej o tack för att du tog dig tid att prata med en av dina största beundrarinnor på bokmässan och Heaven 23  det betydde massor för för mig. Du har gett mig verktygen för ett lättare och och piggare liv. Hälsningar Ingela i Göteborg

bitte sa...

Nu är jag hemma från bokmässan där jag varit idag och blivit inspirerad av dej och Ulrika och fått smaka god mat. Nu blir det inte svårt att komma igång med GI, det känner jag. Är full av inspiration. TACK!!

Ola Lauritzson sa...

Tack för alla trevliga hälsningar!
Har just kommit hem från Göteborg och är minst sagt lite trött. Men imorgon är det full fart igen! :-)