fredag 18 september 2009

Helgtips: Hairspray


Var på premiären av musikalen Hairspray igår. Riktigt vitaminpiller. Rolf Lassgård är strålande i rollen som Edna Turnblad!

För min del blir det annars en relativt lugn helg där jag ska njuta av det härliga höstvädret med lite golf och annat.

Har du några kul helgtips du vill dela med dig av?

5 kommentarer:

Babsan sa...

Hej Där!

Jag ska på Hjärtgåing imorgon i samarbete med 1,6 miljonerklubben.
Bara för kvinnor, bra va!!
Annars blir det trädgårdsarbete i det vackra vädret. Framåt kvällen blir det god och nyttig grekisk
"plockemat".
Ha de bäst!
Hälsar Babsan

Ola Lauritzson sa...

Bra Babsan! Ut och traska! Blir med fotriktiga skor eller pumps?

Babsan sa...

Ja egentligen passar jag ju i pumps men dagen till ära tar jag på mig fotriktiga skor inköpta på Team Sportia!!
Nu ska vi spisa "plockemat" o dricka ouzo!!
Hälsar Babsan

Anonym sa...

Hej Ola!!!

Rakt på sak så undrar jag om det är bra att ge GI kost till barn.
Jag följer nämligen Gi, och har gjort så i 2 veckor med så bra resultat att jag aldrig kommer att sluta, jag har hittat rätt efter många års bantande. Jag njuter av varje måltid och har börjat laga "min mat " till hela familjen. Till saken hör den att min dotter på 8 år, är lite överviktig (jämfört med sina kamrater) hon har ca 4 kilos övervikt och jag börjar bli orolig för henne. Det är under sista året som jag märkt att hon äter alldeles för stora portioner, hon äter mer än vad jag gör. Jag har därför noggrannt kontrollera henne. Och laga nyttig mat, och därför har hon fått av min mat (Gi), men jag vet inte, är det rätt eller vad kan du råda mig till. Jag tar med henne på mina promenader ett par ggr i veckan, hon cyklar och jag joggar. och hon leker väldigt aktivt varje dag så jag förstår inte vad som är felet?
Snälla ge mig råd..
Sandra

Ola Lauritzson sa...

Hej Sandra, kul att det känns så bra för dig!

GI-maten i dess balanserade form passar alla (med undantag av småbarn där fiberinnehållet kan bli lite för stort).

Däremot rekommenderar jag förstås inte "bantning" eller särskilt strikt diet (typ fas 1) för barn som växer och är normalviktiga.