torsdag 10 september 2009

Hur går det med träningen?

Nu kämpar jag på hyggligt flitigt på gymmet. Imorgon bitti är det dags för ett nytt pass med "knutpiskan" igen.

Flåsar ni på ordentligt?

5 kommentarer:

Suzan sa...

Jajjamennsan.. 11 ggr denna månad hittills.. har 20 som mål men det blir nog 30 innan månaden är slut ;)

Johnna G sa...

nja....

Chrissan sa...

Skulle ha haft instruktion på Friskis nu i veckan. har tänkt börja gymma där. Men så blev jag ju sjuk. Otur va!? ;)'
Ska boka ny tid nästa vecka. Sen så ska svetten lacka!

Annapanna sa...

Jajamen!! Denna veckan har det blivit 4 ggr hittills. Hoppas på söndag också. Är jag inte på friskis promenerar jag. Köpte en kjol i storlek 38 idag. För ett år sedan var det 46. Vilken känsla!!!! Värt varenda svettdroppe

emma sa...

Satsar på 3 75-minuters power walks per vecka, det har lyckats i tre veckor hittills. Efter en sommar i USA med svindålig mat och 2 kg plus på vågen (trots vegetarisk mat och därmed sallad istället för hamburgare)kan jag dock nöjt konstatera att svensk mat är ganska okej. Mina två kilon försvann på ett par veckor fast jag åt all dålig svensk mat jag saknat i tre månader och inte rörde mig alls så mycket som jag borde. Nu ska kolhydraternas delaktighet i matlagningen dock minimeras och flåset höjas några snäpp.