tisdag 13 april 2010

Är du GI Viktkolls nästa "Beachbrud" eller "Beachboy"


Varje år brukar experterna på GI Viktkoll (jag är en av dem) coacha två personer som vill gå ner i vikt lagom till sommaren. De senaste åren har de som varit med i sexveckorsprogrammet gått ner mellan fem och tio kilon. Resultatet redovisas på GI Viktkoll och ev på en del andra ställen.

Nu letar GI Viktkoll efter två nya kandidater som vill ha hjälp att se snygg ut i bikinin eller badbyxorna. Om du är intresserad hör av dig till Lotten Odh på lotten@giviktkoll.se senast den 26 april! Skriv kort om dig själv, din vikt, livsstil och målsättning.

8 kommentarer:

ida.nylin.grendel@hotmail.com sa...

hej, jag vet inte om det är helt tokigt att vända sig hit, men vet inte vart jag skulle vända mig, jag har nämligen precis tackat ja, till erbjudandet om luncher från dafgård, men inser att min ekonomi inte räcker (är student) så jag måste avboka, vart gör jag det?

Ola Lauritzson sa...

Ring till GI Viktkolls växel på 08-21 20 03!
/Ola

Ola Lauritzson sa...

eller mejla till maria@giviktkoll.se

Viktigt att du gör det omedelbart - beställningarna går iväg i eftermiddag (tors).

Malin sa...

Vill vill vill vara med testpersonerna i giviktkoll.se lovar mig själv dyrt och helgt att skicka ett mail till lotten! Trevliiiiiig helg! / Malin.

Anonym sa...

Opps,,,,,,,,,
Nu har jag precis anmält mig, och håller alla tummarna på TUR. // Maud

jjjjjjjjjjjjj sa...

air max 270
kd 10
adidas ultra boost
goyard handbags
coach outlet handbags
balenciaga speed
vans shoes
yeezy
kobe 9
yeezy 700

jjjjjjjjjjjjj sa...

yeezy boost
kd shoes
off white hoodie
ultra boost 3.0
cheap nba jerseys
adidas yeezy
retro jordans
nike shox
golden goose superstar
rolex replica watches

jjjjjjjjjjjjj sa...

lebron 16
yeezys
kobe byrant shoes
nike air max 2018
converse shoes
yeezy boost 350
retro jordans
curry 4
yeezy boost 350 v2
yeezy 700