söndag 18 april 2010

Söndagens utmaningar...Ok, låt mig få det överstökat: Den jäveln tog mig på upploppet. När jag som bäst trodde att jag hade honom i en liten ask - du kom han som skjuten ur en kanon. Efter att vi sprungit 2 mil! Benen vägrade lyda. Ja, Stinget vann vår halvmara-duell. Och det är bara att lyfta på hatten. Well done, broder! Snöpligt, men jag glädjer mig iaf åt att tiden blev riktigt bra 1h 30min! Det bådar gott inför Stockholm Marathon (bild kommer snart!)

Bättre gick det iaf när jag tidigare på dagen träffade ett härligt gäng med 70 sportintresserade bloggare som hade en irl-konferens på ett gym i Stockholm. Delade ut smakprover på mina nya GI-rätter.

Nu ligger jag i soffan och har just ätit en gigantisk pastatallrik för att fylla på glykogendepåerna efter eländesloppet.

Hoppas ni haft en skön helg!

4 kommentarer:

Suzan sa...

maten var grymt god!!
Tog två o bjöd min massör också o han gillade den med =) TACK!

Heidi Harman sa...

Kul at du tar upp fighen för bra mat!

Ola Lauritzson sa...

vad roligt att ni uppskattade maten. verkar vara ett härligt gäng - Bloggers Boot Camp!

Cissi sa...

Kan bara instämma - Maten var jättegod! Tack :)