onsdag 7 april 2010

Premiär för vårens filmmåste - Invictus!Jag blev totalt gripen av Clint Eastwoods nya film Invictus med Morgan Freeman (som Nelson Mandela) och Matt Damon i huvudrollerna. En otrolig film om en orolig tid och en enastående man. Ett måste för såväl film- som historie- och rugbyälskare!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ola! Har du nån erfarenhet av nån typ av pulverdiet? Jag har ungefär fem kilo som jag skulle vilja bli av med ganska fort..och funderade på nån typ av pulverdiet..eller har du nått annat förslag/tips på hur jag kan tappa dom där kilona ganska snabbt? /E

Ola Lauritzson sa...

Hej E, som du säkert vet är jag ingen stor förespråkare av pulverdieter (även om det kan funka för blitzinsatser). Mitt råd är att du följer menyplanerna i mina böcker eller på sajten GI Viktkoll. Eller varför inte köpa ett gäng av de frysta färdigrätterna som jag lanserar (se nedan). De innehåller ungefär lika många kcal som en omgång pulver - men är betydligt godare!