lördag 10 april 2010

Fiffiga "apps" i telefonen

Jag har ju skaffat mig en Iphone och äntligen laddat ner min första sk app. Den heter RunKeeper och mäter hur långt man går/springer/cyklar tack vare gps-kopplingen i telefonen. Ganska fantastiskt när man tänker på det. En massa statistik som kcal-förbrukning, snittider mm ingår förstås. Pris? 0 kr!

Nu ska jag ut och testa den med en runda runt Djurgården.

Några fiffiga apps som ni vill tipsa om?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ola!

Vi sitter ett helt gäng på tjejhelg uppe i Mullsjö och dyker ner i din bok "Gå ner i vikt med GI metoden".

Stämmer det att du var uppe i stl 56 innan du bestämde dig att gå ner i vikt? Vi ser skissen på bokens framsida, men har lite svårt att tro det då vi inte hittar några "före"-bilder på nätet.

Kan du inte lägga upp en bild på hur du såg ut före?

Tack från oss och trevli helg från oss alla! :)

Håkan sa...

Hej

Jag har en fråga som förvisso inte hör till detta ämne men:

Hur "Gi" är kikärtsmjöl? Kikärtor är ju bra Gi-mat. Vi använder numera kikärtsmjöl till allt möjligt, bland annat till pajdeg och stekt som Socca. Det smakar fantastiskt bra och det känns som att man kan byta ut vetemjöl mot kikärtsdito i massor recept.

Mvh

Håkan (som gick från 83 till 71 kilo tack vare Gi dag för dag)

Susanne sa...

Angående appar till iPhonen...det finns ju hur många som helst.

Bland annat Arla-kokboken, den har räddat mig ett antal gånger när fantasin tagit semester och man måste laga mat. Facebook-appar om man har FB (vilket du säkert har) så att du kan skriva inlägg mm från Iponen. Hitta.se, SF Bio, TV-guide, SVT Play, Wayne's Coffee (man har ett erbjudande som man kan visa upp och få t ex en gratis latte), YR.no (väder), Google, PetNotebook (nu när du har Sture - lägg in alla hans uppgifter mm!!)!

Ola Lauritzson sa...

Anonym, mitt "lågvattenmärke" är just ett par byxor i storlek 56. Dit ska jag inte komma igen. Är inte så stolt över mina förebilder men vet att vi publicerade någon på sajten GI Viktkoll för ett tag sedan.

Ola Lauritzson sa...

Håkan - grattis till framgången! Kikärtsmjöl är ett bra alternativ. Förvisso innehåller det en hel del kolisar. Men GI-värdet är betydligt bättre än för vetemjöl.

Håkan sa...

Tackar! Jag kör "Gi-light" numera (för att behålla vikten) så det fungerar nog bra med långsamma kolhydrater. Har du testat pajdeg på kikärtsmjöl? Delikat.

Ola Lauritzson sa...

Nej, det har jag faktiskt inte gjort. I några av våra recept har vi gjort pajdeg på sojamjöl. I något desserter mandlar med torkade aprikoser (som mixas). Ditt kikärtsrecept ska jag testa!

Magdalena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

longchamp bags
hermes belts
adidas shoes
balenciaga sneakers
golden goose slide
links of london
jordan shoes
michael kors outlet store
chrome hearts
pandora bracelet