onsdag 28 april 2010

Sundets Pärla!

Är i Helsingborg idag för att hålla en föreläsning. Även om det var 17 år sedan jag flyttade från Helsingborg känns det som min hemstad på något vis. Att HIF äntligen bestämt sig för att vinna Allsvenskan gör ju inte saken sämre...!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket trevlig och inspirerande blogg Ola. En extra hälsning till Fredde från hans "gamla" barndomsvän. ( i det bruna tegel huset) vi var nästan grannar. Kommer ni neråt kan jag utmana dig i ett terräng lopp i skogen. Själv försöker jag hinna med att träna inför årets triathlon tävlingar, med två små barn... men det är inspirerande att läsa om din träning.

Ella sa...

Hej,
Har testat de nya Dafgårds Gilådorna. Tycker de var goda, min favorit är Kötbullar Julienne. Har du haft recept på paprikasås i någon av dina kokböcker? Kan tänka mig att den blir än godare om man gör den själv :-)