lördag 16 oktober 2010

Årets sista golfrunda + en bonusbild!I strålande höstsol avslutades golfåret med en acceptabel 35p-runda!

Kan inte låta bli att lägga upp bilden på min gudson Anton som går och shoppar. Han är väldigt matglad! :-)

4 kommentarer:

mk sa...

Vilket mysigt väder! :)

Och du, jag har börjat med GI rivstart:) Har hållit på i ungefär 4 dagar. Vet inte om jag inbillar mig men min hy har blivit avsevärt mycket bättre, de flesta finnarna har bara försvunnit, är det kosten?

Maria sa...

Hejsan!
Måste bara få tacka för en kanon bra bok, Gå ner i vikt mina samlade erfarenheter. Min dotter köpte den och ville att vi skulle prova, vi började den 16 nov i 2009 och jag har gått ner 42 kilo..Jag har provat ALLA metoder innan utan att lyckas men med denna metod funkade det. TACK för DETTA kanon sett och leva.
Ha en bra dag
Maria
http://maria.000a.biz

Ola Lauritzson sa...

Freja - kosten påverkar absolut huden och när du minskar på kolhydrater som "stressar" kroppen kan det även minska akne mm.

Ola Lauritzson sa...

Maria - helt fantastiskt resultat! Stort grattis till er båda!!