tisdag 19 oktober 2010

Dags för Umeå!


Imorgon är det premiärdags för Entreprenör of the Year - i Umeå! Tio regionfinaler som avslutas i Stadshuset i februari! Jag är konferencier och kommer att möta nästan 100 framgångsrika entreprenörer på resan! Spännande!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle vilja ha lite förslag på bra mellanmål som man kan äta?

Sara sa...

Lycka till! Kram

Ps. Jag har ny bloggadress: http://sarasordverkstad.blogspot.com/

Dålig karaktär? sa...

Hej Ola!

Jag började med GI för 3 veckor sen och var jätteduktig de två första veckorna. Gick ner 2 kg. Sen åt jag, vid ett svagt ögonblick, godis och "föll tillbka" till onyttigheter. Äter bra mat (bara GI) men äter numera godis, kaka nån gång om dagen :S Jag trivs inte med det och vill gå tillbaka till GI. Hur gör jag nu? Måste jag börja om från början med fas 1 eller kan jag helt enkelt bara sluta med godis och onyttigheter och äta som vanligt (är i fas två nu)?

Vill komma igång med träningen men vågar inte iom GI-kosten. Vill styrketräna nån gång i veckan och nåt konditionspass i veckan och såklart promenader dagligen. Vill kunna äta en fibermacka och ett par frukter om dagen men ändå kunna gå ner i vikt.

Sen undrar jag, är det verkligen HELT förbjudet med liiite godis en gång i veckan. Känner att jag måste få unna mig det för att känna livskvalitét. Tacksam med svar på min fråga!

Mvh "Dålig karaktär?"