fredag 8 oktober 2010

Stadshuset, poker, dop och festligheter


Vilken vecka och vilken helg. Igår var det galafest i Stadshuset när Founders Alliance korade lovande entrepreneurer och andra förebilder. Blir alltid en så härlig stämning i BlåHallen och Gyllene Salen.

Ikväll är det stor pokertävling (den vi kör en gång per kvartal och som jag mot alla odds lyckats vinna vid något tillfälle). Prisbordet är större än någonsin och jag törs knappt berätta om allt, men lovar att göra det om jag vinner :-). Bilden avslöjar dock ett av priserna...

Imorgon brunch på Hotel Anglais och sen dop av lilla Märta!

Lite träning och jobb och något glas vin ska jag också lyckas klämma in däremellan!

Önskar alla en riktigt skön helg!!

6 kommentarer:

Maria Winter sa...

Njut av det som kommer. Du har redan haft en hektisk höst och behöver lite "time out".

Katharina

Erika sa...

Hej igen Ola och TACK förr ditt svar på min fråga i ditt förra inlägg :) Skriver till dig nu i lite lagom frustration. Vägde mig idag (gör det varje lördag) och jag har inte gått ner ett ynkaste gram sen förra lördagen (inget på måttbandet heller). Har blivit många promenader ju och inte ätit nåt onyttigt alls. Varför händer det inget? Kan det vara så att GI inte är något för mig? Blir så less när jag tänker på allt gott jag motstår i ONÖDAN. Peppa mig!

Mvh Erika

Ola Lauritzson sa...

nej, jag vann inga fina pokerpriser till Maldiverna, London eller något annat igår... grrrr...

Sara sa...

Låter som en härlig helg. Själv har jag nosat Daniel Craig i nacken i dag.

Ola Lauritzson sa...

Erika, du ska inte vara stressad. Viktnedgången går i etapper och det är inte alls konstigt att du står stilla i en vecka eller så. Fight on, girl!

Ola Lauritzson sa...

Sara, låter som du är ute på Djurö???
Hälsa Daniel från mig... :-)