söndag 10 oktober 2010

Mot bättre vetande...?!


Jag vet vad jag lovade - ändå har jag anmält mig igen! Känner att jag behöver moroten - och piskan... 28 maj 2011 är datumet!

Wish me luck!!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

då jag mä sömma mä...martin

Anonym sa...

Lycka till!! Det kommer att gå galant!

Freja sa...

Åh vad kul, lycka till :)

Jag har en fråga också, sitter just nu och försöker se lchfs negativa sidor och skulle gärna vilja höra din synpunkt på den kosten. Hur ser du exempelvis på det extrema köttätandet och dess miljöpåverkan? Och vilka negativa bakslag finns det egentligen med lchf?
Jag har själv varit ätstörd i många år och det är svårt att bli fri när man bombaderas med hur man ska äta. Själv vet jag att för min egen del att jag behöver kolhydrater, dels för hjärnans skull och för serotoninet. Men GI, Lchf, ISO dieten? Men vilken kost passar mig.
Hälsning
Freja

Patrick Sundelin sa...

Hej,
Jag vill bara tacka för alla tips och de råd jag fått genom dina böcker. Jag har nu gått ned 18 kilo på tre månader och tänker försöka tappa ytterligare 10. (Startvikt 116kg, längd 180cm)


Mvh Patrick Sundelin, Sollefteå

Ola Lauritzson sa...

Freja,
jag vet att lchf-kosten passar en del personer bra - särskilt om man är väldigt insulinkänslig. Dessutom finns det likheter med det som jag rekommenderar för fas 1 av GI-metoden. Däremot är jag ingen anhängare på längre sikt eftersom jag tycker fettmängden (främst mättat fett) blir för stor. Personligen tycker jag också kosten blir lite väl begränsad.

Ur miljöperspektiv finns det förstås också synpunkter på hur mycket kött vi äter. I första hand är det nötkött som har stor koldioxid belastning - något att tänka på oavsett vilken "mat-metod" man väljer.

Ola Lauritzson sa...

Patrick,
Vil bara säga stort grattis och bra jobbat till dig!!