måndag 20 december 2010

Tillbaka i verkligheten!


Varit bortrest några dagar på en ovanlig resa. Har gjort en typ av experiment - gått under jorden, kan man säga. Dessvärre måste jag vara lite hemlighetsfull just nu. Mer info kommer i början av nästa år. För att ge en försmak så kan jag visa en bild av min "mörka sida".

Känner du igen mig?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm... Jag får lite "I'm still here"-vibbar. Kan vi räkna med att du dyker upp halvt medvetslös i Skavlan också?

// J

Anonym sa...

...Läskigt, är det du?

;)

Anonym sa...

Fy, känner inte igen dig. Du som är så snygg :=)

Babsan sa...

Vad har du nu hittat på???
Läskig bild, men skenet kanske bedrar?? Är det verkligen du, har du lagt till med skägg, usch!!!
Kram
Babsan

Ola Lauritzson sa...

Skägget är borta nu, Babsan! :)
Notera färgen på ögonen!

Malva sa...

Hade du fortsatt spara hade du kunnat vara tomte i år =D Jag undrar en grej.. Om jag dragit ner på kolhydraterna i ungefär 2 veckor, ska jag börja lägga på lite kolhydrater typ från 15 till 20 .. Och från 20 till 25 sedan, elr kmr jag börjar jag fylla fettcellerna igen? Jag har läst flera av dina böcker och är nu min "Privata" gi-expert ;D Men nu behöver jag lite tips på hur jag ska göra för att inte gå upp igen.. Är så nöjd men kroppen nu, och vill inte tillbaka till det vanliga igen. (Obs! Jag är inte speciellt gammal, men funkar gi-metoden lika bra iaf?) Barn måste också få bli smala, det är jätte-jobbigt att vara klumpig när man är barn, värre än att vara fet när man är vuxen.. Värkar det som, för då rör man ju mindre på sig. Jätte-tack för svar på dom utspridda frågorna i förskott =) !

Ted sa...

Det räcker med att köpa lösskägg och gå ut som hastigast på julafton!

Babsan sa...

Jo, jag såg nog ögonen, dina orginal är mycket vackrare än dessa!! Jag är nyfiken på fortsättningen, håll mig uppdaterad!
Kram
Babsan

Ola Lauritzson sa...

@Malva: visst kan du lägga till kolisar utan att gå upp i vikt. Dessutom är det en bra idé för att nå en balanserad kosthållning på lång sikt.

Du gör helt rätt i att lägga till kolhydraterna successivt. Och självklart ska du välja kolisar med lågt GI och hög kvalité. Grönsaker, broccoli, kål, bryssel, spenat, bröd typ rågkuse, råris, vildris, quinoa, dinkel mm är alla bra!
Lycka till!

Malva sa...

Tack så mycket Ola! -Och ha en super-jul!

Anonym sa...

Såg programmet på tv.Du gjorde ett mycket ödmjukt och empatiskt intryck.Satt och grät framför tv:n.
Har efteråt även köpt några av dina böcker då jag och min sambo Anders bestämt oss för att leva nyttigare.Hittills(sedan slutet på november)har vi tappat ca 10 kg var.Det är ingen match med den goda maten och att man aldrig behöver vara hungrig.Tack för hjälpen Ola!

Irene i Luleå