lördag 26 februari 2011

Den försvunne miljardären


Ja, det är titeln på romanen som jag jobbar med just nu. Boken, som bygger på en verklig händelse, kommer i augusti om allt går väl (känns inte helt säkert just nu...). Har isolerat mig på familjen Krooks landställe i skärgården och skriver för fullt. Tog en liten paus för att kasta pinnar till Sture, som håller mig sällskap men annars verkar tycka att jag är fasligt tråkig. En kopp kaffe och brasa på det - riktig mysigt. Har bestämt mig för att jobba till kl 19, sen blir det lite vin innan jag traskar ner till den enda restaurangen som är öppen här - Mysingen. De har lovat att visa Melodifestivalen och eftersom jag inte har någon TV i stugen - men är en sucker för schlager - så låter det som en perfekt lördagskväll för mig!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till som fan! Glad att du jagar drömmen!
/Micke Fant

danne sa...

Lycka till med boken

Sara sa...

Låter bra - nytta med nöje :-)

Gunilla Sunnros sa...

Lycka till med skrivandet i helgen, hoppas du får kvalitetstid och att restaurangen visade MF. =)

Sofie sa...

Är det lättare att skriva på en bok om en verklig händelse (alltså som hänt dig) eller en GI-bok?

Ola Lauritzson sa...

@Sofie, jag måste förtydliga att boken inte handlar om mig. Dessvärre är jag ingen "miljardär". :)

Sofie sa...

@Ola hahaha :) Men snart kanske du är :-P Du är säkert närmare än mig.. hehe nej men skämtåsido... då är jag med, men det är ändå en händelse som har hänt men det påverkar kanske inte.. :o

Anonym sa...

Det sämsta jag läst! För att skriva en sådan här bok måste man göra en ordentlig research. Det bästa hade varit att helt skrinlägga ett projekt som detta och istället skriva en upphittad roman.