torsdag 10 februari 2011

Office with a view


Just cyklat till kontoret för Stagepool och Ubetoo (artistförmedling resp musiksajt) där jag sitter i styrelsen. Har några minuter över innan styrelsemötet börjar och passade på att njuta av utsikten över Kungliga Slottet. Hoppas det slutat snöa tills jag ska cykla igen. Efter mötet bär det nämligen av mot Skeppsholmen och Panos (baddräcktskungens) 25-årsjubileumsfest som är i kväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ola!

Jag undrar om du har någon mail som man kan skriva till och ställa frågor?

Mvh
A

STina sa...

Jag har en snabb fråga, när man vill gå över till balansfasen, vad är rimligt att äta per dag ur kolhydrats syfte utan att gå upp i vikt igen?
Tycker det är svårt att veta vad som är "lagom" för att inte falla tillbaka och få killona tillbaka.

Trevlig helg

Anonym sa...

I en av dina kokböcker har du ett recept på en pajdeg, som består av 2 dl sojamjöl och 100 gram smör.
Min fråga är, kan man äta den i fas 2?